DINNER FOR SIX

Hej! Vi hade en supertrevlig och lyckad kväll igår och det blev ganska sent så jag är glad att jag är ledig idag. Jag tror jag ska ta och jobba lite med företaget. Nästa grej att bocka av på listan är att ta produktbilder och lägga in dem i webshoppen. Jag tror att vårt första lager är klart och kommer om bara någon vecka, jag är så himla taggad!

Hello! We had a super pleasant and nice evening yesterday and it got quite late so I’m glad I’m off work today. I think I’ll work a few hours with our company. Next thing to check off the list is to take pictures of the products and put them in the webshop. I think our first 100 products is finished and will arrive in just one week, I’m so psyched!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!