INSTAWEEK

Follow me on Instagram for more everyday pics @ fannystaaf

1. Mysmorgon på bryggan, 2. Bästa Mimmi och jag på Midsommarafton, 3. En heldag i Humlegården med fina Greta, 4. En outfit ur mitt perspektiv, 5. Midsommarpuss, 6. En vecka kvar till Italien, 7. Recept på Glädje, 8. Vinkväll och firande av morfar, 9. Vinner på Monopol, 10. Midsommarfixad

1. Cozy morning on the dock, 2. Best Mimmi and I on Midsummer Eve, 3. A whole day in Humlegården with Greta, 4. An outfit from my perspective, 5. Midsummer kiss, 6. One week until I go to Italy, 7. Recipe for Happiness, 8. Wine and celebration of grandfather, 9. Monopoly, 10. Ready for midsummer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fanny du måste hjälpa mig! Till sommarens partyresa har jag skaffat det mesta, men saknar en klänning! Har länge varit på jakt efter en alldeles kornblå som passar bra till brännan, och vore jättesnyggt till ett par svarta klackar jag precis köpt. Vill gärna ha nån tajt, eller bar rygg eller någon med lite fall. Problemet är bara att jag letat typ överallt och kollar nelly hur många gånger som helst men aldrig fastnat för någon. Kan du tipsa mig om några blå klänningar eller bra hemsidor/butiker för detta? Vore super!

  Sofia 2013-06-26 12:13:43
  Svara
 • Ohh loving this!! <3

  xx

  StyleGodis.com

  stylegodis 2013-06-25 23:03:41 http://www.stylegodis.com
  Svara
 • Vilka fina bilder !

  film & serier bloggen 2013-06-25 19:29:35 http://filmandserier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!