COZY MORNING

Godmorgon! Eller något sådant.. Jag vaknade av en hemsk dröm vid 6 i morse och den lilla övernaturliga delen i mig fick för sig att drömmen betydde något och att det hade hänt under natten så först kunde jag inte sluta gråta och sedan var det omöjligt att somna om så jag gick helt enkelt upp vilket jag nu är superglad över. Solen har strålat hela morgonen och jag har tagit en promenad och hämtat ut ett paket, ätit jordgubbar och druckit smoothie, solat på bryggan och pratat timmar i telefon med min fina mamma och mormor. Det var så lugnt i butiken idag så jag får börja klockan 2 istället för 12, himla lyxigt! Meningen med bilderna ovanför var att jag skulle visa upp mina fina och sköna pyjamasshorts men jag såg nu att dom knappt syns… haha.

Good morning! Or something like that … I woke up after I had a horrible dream at 6 this morning and the supernatural part of me got the idea that the dream meant something and that it had happened during the night, so at first I couldn’t stop crying and then it was impossible to go back to sleep so I went out of bed which I’m so happy for now. The sun have been shining all morning and I have taken a walk and picked up a package, I ate strawberries and drank smoothie while I sunbathed on the dock and I talked hours on the phone with my lovely mother and grandmother. It’s so slow in the store today so I will start work at 2 pm instead of 12, luxurious! The meaning of the pictures above was that I wanted to show you my beautiful and comfortable pajama shorts but I see now that they are barely visible… haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Var har du köpt shortsen? 🙂

  Wilma 2013-07-03 11:23:47
  Svara
 • Himla vackra bilder 🙂

  Sofia 2013-06-26 11:42:44 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny fina bilder, bor du vid en sjö ?

  Minna 2013-06-25 13:40:28
  Svara
  • Svar på Minnas kommentar.

   Tack! Nej jag bor i innerstan men mina föräldrar bor vid en sjö och jag bor hos dem nu medan min lägenhet renoveras 🙂

   Fanny 2013-06-25 15:40:44
   Svara
 • HEJ! JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING …..M.M
  http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

  Maj Svensson 2013-06-25 13:04:33
  Svara
 • åh vilka mysiga bilder!

  Carolina 2013-06-25 12:49:31 http://www.carolinalingh.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!