Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WHAT TO WEAR: THE WEDDING

wedding

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE

Ja, inte till ditt eget bröllop då utan när du är gäst! Jag tycker att klänning är självklart men längd och typ tycker jag inte spelar så stor roll så länge den känns stilren, klassisk och enkel. Jag tycker inte att för mycket mönster eller paljetter passar på ett bröllop. Men att hitta denna klänning som dessutom varken är svart, vit eller röd är svårare än det låter så om ni ska på ett bröllop i sommar tycker jag att ni ska börja leta i tid! Till denna klänning skulle jag sedan bära ett par enklare pumps eller sandaletter, en festlig clutch och sparsamt med smycken.

Well, not your own wedding but when you are a guest! I think that a dress is an obvious choice but the length and type don’t really matter as long as it feels stylish, classic and simple. I don’t think that too much patterns or sequins is suitable for a wedding. But to find this type of dress that is neither black, white or red is harder than it sounds so if you’re going to a wedding this summer I think you should start looking early! With this dress I would wear a pair of simple pumps or sandals, a festive clutch and not too much jewelry.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson