WHAT TO WEAR: THE WEDDING

wedding

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE

Ja, inte till ditt eget bröllop då utan när du är gäst! Jag tycker att klänning är självklart men längd och typ tycker jag inte spelar så stor roll så länge den känns stilren, klassisk och enkel. Jag tycker inte att för mycket mönster eller paljetter passar på ett bröllop. Men att hitta denna klänning som dessutom varken är svart, vit eller röd är svårare än det låter så om ni ska på ett bröllop i sommar tycker jag att ni ska börja leta i tid! Till denna klänning skulle jag sedan bära ett par enklare pumps eller sandaletter, en festlig clutch och sparsamt med smycken.

Well, not your own wedding but when you are a guest! I think that a dress is an obvious choice but the length and type don’t really matter as long as it feels stylish, classic and simple. I don’t think that too much patterns or sequins is suitable for a wedding. But to find this type of dress that is neither black, white or red is harder than it sounds so if you’re going to a wedding this summer I think you should start looking early! With this dress I would wear a pair of simple pumps or sandals, a festive clutch and not too much jewelry.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!