MIDSOMMAR

Några bilder från Midsommar / Some pictures from Midsummer

Hej på er efter vad som nästan känns som en liten bloggpaus! Gud vilken bra helg jag har haft. Den började med en spontan övernattning hemma hos bästa Johan och Malin (Jespers föräldrar), sedan firade jag midsommar på det bästa stället i världen med familj, släkt, pojkvän och Mimmi. Vi lekte lekar och dansade i våra kransar tills jag trodde att mina knän skulle gå av. Sedan blev det en riktig slappdag då jag bokstavligen inte reste mig ur soffan för annat ön mat och toalettbesök. Så tittade vi på mysiga filmer och spelade monopol i timmar. Nu är jag och Jesper på väg hem för i morgon är det vanlig måndag och jobb på schemat.

Hi guys (after what almost feels like a little blog break)! God, what a great weekend I’ve had. It began with a spontaneous overnight at Johan and Malin’s (Jesper’s parents), then I celebrated midsummer on the best island in the world with family, relatives, boyfriend and Mimmi. We played games and danced in our wreaths until I thought my knees would break. Yesterday was a really slow day when we literally didn’t move off the couch unless we had to eat. So we watched cozy movies and played monopoly for hours. Now Jesper and I are on our way home cause tomorrow is a normal Monday and work is on my schedule.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!