WELCOME TO MY COLLECTION, HANDSOME

Här är mitt senaste fynd från Ebay, DÖNÖJD är jag. Det var till och med snyggare i verkligheten än vad jag hade tänkt mig. Jag funderar på om jag ska sätta ihop en liten Ebay-guide om hur man handlar, hittar, skapar konton osv eftersom att det verkar vara många av er som är intresserade. Men för er som redan har koll, detta halsband hittade jag HÄR.

Here is my latest buy from Ebay, SO HAPPY with it. It was even prettier in real life than I had imagined. I’m thinking about putting together a little Ebay Guide on how to shop, find, create accounts etc. because it seems like many of you are interested. But for those of you who already know your way around Ebay, you can find this necklace HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!