Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MIDSUMMER OUTFIT

Såhär såg jag ut på midsommarafton igår! Klänningen är mammas gamla från när hon var ung. Jag kan inte säga att jag är supernöjd med bilderna då ljuset var hemskt, det blåste, var insekter runt mig konstant medan vi fotade och det enda stället på ön med okej ljus är där jag står vilket kanske inte var superkul. Men, ni ser ju hur jag såg ut i alla fall och det är huvudsaken!

Here’s how I looked at Midsummer yesterday! The dress is my mom’s old from when she was young. I can’t say I’m super happy with the pictures because the light was terrible, it was very windy, I had insects all over me constantly while we were taking the pictures and the only place on the island where the light was okey is where I’m standing, which wasn’t super fun. But, you can see how I looked and that’s what’s important. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson