MIDSUMMER OUTFIT

Såhär såg jag ut på midsommarafton igår! Klänningen är mammas gamla från när hon var ung. Jag kan inte säga att jag är supernöjd med bilderna då ljuset var hemskt, det blåste, var insekter runt mig konstant medan vi fotade och det enda stället på ön med okej ljus är där jag står vilket kanske inte var superkul. Men, ni ser ju hur jag såg ut i alla fall och det är huvudsaken!

Here’s how I looked at Midsummer yesterday! The dress is my mom’s old from when she was young. I can’t say I’m super happy with the pictures because the light was terrible, it was very windy, I had insects all over me constantly while we were taking the pictures and the only place on the island where the light was okey is where I’m standing, which wasn’t super fun. But, you can see how I looked and that’s what’s important. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!