IT'S A GOOD DAY

En bild från midsommaren 2010 / A picture from midsummer 2010

Hejsan! På förmiddagen har jag varit inne i stan på ett riktigt spännande möte som tyvärr än så länge är väldigt hemligt. Men jag kan avslöja att jag är riktigt, riktigt glad och håller alla tummar och tår jag har för att det ska fungera! Nu är jag mitt uppe i min vanliga packpanik som jag alltid har när jag ska någonstans. Om någon timme ska jag och Jesper nämligen ta bilen till Västkusten för att fira midsommar där och vi stannar tills på söndag. Myspys!

Förresten så har jag börjat uppdatera min Facebook igen efter en liten paus, ni kan följa den HÄR.

Hi there! This morning went into town on a really exciting meeting which unfortunately is very secret. But I can tell you that I am really, really happy and keep all fingers and toes crossed! Now I’m in the midst of my usual pack panic as always when I’m going somewhere cause in about one hour Jesper and I will take the car to the West Coast to celebrate midsummer there and we will stay until Sunday. So cozy!

By the way, I have started to update my Facebook again after a little break, you can follow it HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!