SOMMARDAG

Hejsan! Nu är jag hemma igen efter en heldag med sommaraktiviteter. Först mötte jag upp Greta på Hötorget och vi handlade på oss en massa gott och sedan promenerade vi till Humlegården där vi sedan spenderade flera timmar i solen och pratade om allt mellan himmel och jord. Framåt middagstid blev jag upphämtad av kusin, lillebror och pojkvän och så åkte vi tillsammans till Edsbacka Wärdshus där vi åt en födelsedagsmiddag för morfar som fyller 80 på fredag. Trerätters med mycket gott! Nu har jag landat hemma vid datorn igen som jag fortfarande är stolt över att ha fixat. Snart blir det läggdags men först lite mys!

Hi there! Now I’m back home after a full day of summer activities. First I met Greta at Hötorget and we bought a lot of berries and then we walked to Humlegården where we spent several hours in the sun talking about everything. At dinnertime I was picked up by my cousin, brother and boyfriend and we went together to Edsbacka Wärdshus where we had a birthday dinner for grandpa who turns 80 this Friday. 3 courses with very good food! Now I have landed at my computer again and I am still proud to be the one who fixed it. It will soon be time for bed but first I just want to enjoy this day even more!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vem är Greta ? har inte sett henne tidigare på bloggen har ändå föjt den i över ett år.Glad midsommar på dig !

  Elvira 2013-06-20 15:31:12
  Svara
 • Hahahah varför får jag världens ”alltid redo”-känsla av bilden på dendär Greta?

  Tack för idag vännen, någon gång de kommande veckorna tycker jag det är dags att sitta och dingla med benen nere vid kajen eller så tar vi och åker på loppis-jakt ute på landet! (jag har en hel lägenhet att fylla ju!!!) Woopwoop 🙂

  Scouten 2013-06-20 09:42:23 http://ptgreta.se
  Svara
 • *Elias Svensson gillar det här inlägget*

  Anonym 2013-06-20 00:36:33
  Svara
 • Så härligt det ser ut 🙂

  Sofia 2013-06-19 22:08:13 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!