DATORKRASCH

Hej på er! Herregud. Igår kväll kraschade min dator ihop. Jag lyckades rädda allt viktigt till en extern hårdisk vilket var en liten tröst men i slutändan stod jag fortfarande här utan dator och med en blogg att sköta. För att göra en väldigt lång historia kort så lyckades jag precis fixa den själv. Jag förstår inte hur eller att jag lyckades men jag gjorde det och nu är min dator supersnabb och som ny (jättestolt)!  Så nu är jag 12 000 kronor rikare (eller vad en ny dator nu kostar) och känner mig oövervinnerlig, haha. Men då mina senaste 12 timmar har lagts på detta har jag inte hunnit fixa med själva bloggandet så mycket så ni får en gammal bild och ett ”vi hörs senare” för nu måste jag skynda in till stan. Puss!

Hello there! Oh my God. Last night my computer crashed. I managed to save all important files to an external hard drive which was a small consolation but in the end I were still without a computer and with a blog to update. To make a very long story short, I just managed to fix it myself. I don’t understand that I succeeded, but I did it and now my computer is super fast and like new (very proud)! So now I’m 12 000 SEK richer (or what a new computer would have cost me) and I feel invincible, haha​​. But since my last 12 hours have been spent on this, I haven’t had time to fix any posts so you’ll get an old picture and a ”talk to you later” cause I have to hurry into town. Kisses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!