BETTER LATE THEN NEVER

Sneak peek

Jag lovade er att återskapa och fota outfiten jag hade på min kusins student för att jag tyckte så mycket om den men jag glömde det. Sedan kom jag ihåg det och gjorde det, då glömde jag att publicera bilderna. Nu ska ni i alla fall få dem! Haha. Eller, jag har tidsinställt dem till senare idag. Nu ska jag göra mig i ordning för sista dagen på work work work work denna vecka!

I promised you to re-create and shoot the outfit I wore on my cousin’s graduation because I loved it so much but I forgot about it. Then I remembered and did it, then I forgot to post the pictures. So now you’ll finally get them! Haha. Or, I have timed them for later today. Now I’m going to get ready for the last day of work work work work this week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!