THE GREAT GATSBY

Igår såg jag The Great Gatsby. Jag hade nog ganska höga förväntningar men utan så stor koll på vad den skulle handla om och jag blev lite halvbesviken. Den var mysig, väldigt bra gjord och absolut sevärd men när man gick ut från bion så tänkte man inte precis ”Wow vilken bra film” som jag hade tänkt mig. Både jag och Jesper enades om att kläderna var det bästa, haha. Men om ni har varit sugna på att se den så tycker jag absolut att ni ska göra det. Leonardo lämnar väl egentligen aldrig någon besviken!

Yesterday I saw The Great Gatsby. I probably had pretty high expectations but I didn’t know much of what it would be about and I was a little disappointed. It was cozy, very well done and definitely worth seeing, but when you walked out of the cinema I thought you would feel like ”Wow what a great movie” but I didn’t. Both Jesper and I agreed that the clothes were the best part, haha. But if you’ve been eager to see it I absolutely think you should. Leonardo never really leave anyone disappointed!

The Great Gatsby – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Låter bra 🙂

    Sofia 2013-06-18 18:29:57 http://lovejournal.blogg.se/
    Svara
  • Jag bara älskade filmen. Men ryckte till som om jag fått ett slag i ansiktet när kommentarerna om dom svarta kom. Var på min första date med en svart kille! Ångest, men det gick bra :-).

    Anneli 2013-06-17 19:33:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!