1 ÅR

Idag har världens finaste kille varit min i ett år. Det har gått så himla snabbt men samtidigt så långsamt. Det känns som att förra sommaren som var vår första ihop hade kunnat vara igår men som att vi alltid har varit tillsammans. Jag älskar dig! Nu sitter jag och är strax redo för att ta en liten promenix till jobbet. Efter fem dagars ledighet hinner man bli lite lat men jag har bara två dagar jobb nu innan jag är ledig fem igen. Lyxschema!

Today the best guy in the world’ has been mine for one year. The time has passed by so amazingly fast, yet so slow. It feels like last summer that our first together could have been yesterday, but that we always have been together. I love you! Now I’m sitting here and are just about ready to take a walk to work. After five days off I had time to get a bit lazy but I just have two days of work now and then I’m off five again. Luxury schedule!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!