SUMMERBURST STOCKHOLM 2013

Godmorgon! Vi hade en grym kväll igår på Summerburst. Det absolut roligaste måste ju vara att man springer in i folk man aldrig hade kunnat drömma om att man skulle träffa där (gamla faluvänner bland annat). När vi kom dit sa dock vakterna att man inte fick ha med sig systemkamera in men de var snälla och lät mig gömma den i väskan. Så bilderna ovan är det jag kunde skrapa ihop från min och Jesper mobil och några jag smygtog för att jag bara var TVUNGEN, haha. När det slutade runt 12 hängde vi i alla fall med fina Hanna och Co ut en stund innan vi tog en taxi hem. Slutsats: Det blev en riktigt lyckad kväll, tack Pepsi för biljetterna!

Good morning! We had an awesome night last night at Summerburst. The best thing about festivals must be that you run into people you never could have dreamed that you would meet there (old friends from Falun for example). When we got there, however, the guards told me that no one was allowed to bring cameras inside but they were nice and let me hide it in my bag so the pictures above is what I could scrape together from mine and Jespers phone and some I took with my camera when nobody saw because I just HAD to, haha​​. When it ended around 12 we followed beautiful Hanna and Co. out for a while before we took a taxi home. I had a really great night, thank you Pepsi for the tickets!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!