WHAT TO WEAR: MIDSOMMAR

midsommar

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE

När det kommer till midsommarkläder är jag helt insnöad på blommor, vit spets och flickigt. Om det är någon dag på året man ska ha på sig en söt sommarklänning i ett blommigt mönster så är det på midsommarafton! Men en  vippig kjol med en bustier eller ett sött linne till går också utmärkt. Jag har inte själv bestämt mig för vad jag ska ha på mig än, det enda jag vet är att jag kommer ha en midsommarkrans på huvudet hela dagen och sjunga ”små grodorna”!

Jag funderar på om jag ska göra sådana här collagen och skriva lite om vad man kan ha på sig på andra sommarevent med som grillfesten, bröllopet, festivalen osv. Är det någon som skulle vara intresserad av det?

When it comes to mid-summer clothes I’m completely snowed in flowers, white lace and the girly style. If it’s any day of the year you should wear a cute summer dress with a floral pattern, it’s on Midsummer Eve! But a skirt with a bustier or a cute top also works excellent. I haven’t decided what to wear yet, the only thing I know is that I will have a midsummer wreath on my head all day and sing the swedish midsummer song ”tiny frogs” (I know it sounds ridiculous, haha)!

I thinking about if I should do this kind of collage and write something about what to wear at other summer events like the barbecue party, wedding, festival, etc.. Is there anyone who would be interested in that?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ja fler såna inlägg! superfina klänningar

  Elvira 2013-06-16 18:44:00
  Svara
 • Perfekt om du gör sådana inlägg ! Älskar dom

  Fiona 2013-06-15 17:31:30
  Svara
 • Himla fina grejer 🙂

  Sofia 2013-06-14 22:51:37 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Ja det vore en toppen ide om att skriva om andra event som kompisfester, eller partyn eller till nyr, osv. En superbra ide som ja tycker du ska göra inlägg om! Älska de där söta klänningarna du har lagt upp! Hoppas du har en toppen dag Fanny! 😀

  Kajsa 2013-06-14 19:02:59
  Svara
 • Klänning 6. var ju skit fin!

  Jojo 2013-06-14 17:59:48 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!