VARDAGSLYX

Godmorgon! Här är lite bilder från i Onsdags när vi lyxade till det med fondue ute på altanen till middag. Jag älskar när man gör sådana spontana, mysiga grejer när det som minst förväntas. Vardagslyx! Idag ligger molnen tunga över Stockholm men jag är glad ändå för i kväll kickar vi igång helgen med Summerburst! Nu är bara frågan: What to wear?

Good morning! Here are some pictures from this Wednesday when we had fondue out on the patio for dinner. I love when you do those spontaneous, cozy stuff when it’s least expected. Everyday luxury! Today there are heavy clouds all over Stockholm but I’m happy anyway cause tonight we kick off this weekend with Summerburst! Now the only question is: What to wear?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!