NEW AT HOME

Jag var förbi lägenheten idag för att vattna på blommorna, hämta lite mer kläder, kolla posten och visa mina nya, härliga pastaburkar sitt nya hem på hyllan i köket. Visst är de fina? Jag älskar blandningen av det tuffare i slitningen och det söta med hjärtat. Sedan är de ju röda också vilket gör dem självklara i vårt rödvita kök! Dom kommer från Blomsterriket (surprise surprise).

I went to the apartment today to water the flowers, pick up some more clothes, check the mail and show my new, delectable pasta jars their new home on the shelf in the kitchen. Aren’t they lovely? I love the mix of the rust and the sweet heart and because they are red they are perfect in our red and white kitchen. I bought them at Blomsterriket where I work (surprise surprise).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!