HAIRDO

Godmorgon! Igår experimenterades det här fram i mitt hår. Jag gillar flätorna bakåt men jag tror att själva knuten ska få ett lite nytt utseende tills nästa gång. På tal om hår så ska jag iväg till frisören om någon timme. Jag har inte alls bestämt mig för vad jag ska göra med håret än men jag är bara så himla trött på det, det har blivit så långt och tjockt igen så det vill aldrig göra som jag vill. Men förmodligen tar jag bara bort utväxten och tunnar ut det lite! Ha en supertorsdag alla fina! / Good morning! Yesterday this was experimented in my hair. I like the braids back but I think the actual knot will get a new look for next time. Speaking of hair, I’m off to the hairdresser in about an hour. I have not decided what to do with it yet but I’m just so tired of it, it has grown so long and thick again so it never does what I want. But probably I’ll just take away the outgrowth and thin it out a bit! Have a super Thursday all of you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!