ONSDAGSTIPS

blueshoes

Tänkte börja dagen med att slänga in ett litet tips för er som frågade om mina blåa skor från Forever21 och inte fick tag i dem innan de tog slut! I morse fick jag syn på nästan en identisk kopia hos NOTME, det är bara färgerna som är tvärt om. Ni hittar dem HÄR för samma billiga tre hundralappar jag gav för mina.

I’ll start the day by throwing in a little tip for those of you who asked about my blue shoes from Forever21 and didn’t get hold of them before they were sold out! This morning I saw an almost identical copy at NOTME, it’s just the colors that are on the opposite part of the shoe. You can find them HERE for the same price I payed for mine.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!