LYCKODAG

Hej på er finisar. Jag är så himla glad idag! Strålande väder, ledig från jobbet och en massa roliga dagar framför mig. Jag har legat nere vid sjön hela förmiddagen och läst, helt underbart. Nu är det dags att suga lite inspiration ur mina favorittumblrs, måla naglarna med ett nytt lack och laga någon god lunch. Jag älskar sommaren!

Hello my lovely readers. I’m so happy today! Great weather, free from work and a lot of fun days ahead of me. I’ve been down by the lake all morning with my book, absolutely wonderful. Now it’s time to suck some inspiration from my favorittumblrs, paint my nails with a new nailpolish and make some lunch. I love summer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!