FANNY MATCHAR: TYLLKJOLEN

tutu

Jag har fått många frågor om mina tyllkjolar, både om matchning och köpställen så jag tänkte svara på båda i det här inlägget! När det kommer till matchningen så tycker jag att man antingen ska gå all in på det romantiska och söta eller missmatcha med något tuffare. Förslag nummer ett skulle jag göra tillsammans med mjuka pastellfärger, söta mönster som blommigt, en naturlig sminkning och enkla, stilrena smycken. Tänk klassiskt och ”less is more”. Förslag nummer två får man vara försiktig med så att det inte blir en för ”billig” look. Man kanske inte ska maxa på med bandtrycket, skinnjackan, monsterbootsen och de maffiga smyckena i en och samma outfit utan tona ner det lite och låt kjolen stå i fokus. Ska du ha skinnjackan kan du ha ett enfärgat svart linne under och om du vill ha ett rockigare linne eller t-shirt kan du strunta i jacka och smycken. Tänk på att försöka ha en överdel som antingen går att stoppa in eller som är lite kortare, om inte midjan syns ser man lätt mycket större ut än vad man är!

När det kommer till köpställen så är min rosa från Romwe och den köpte jag i höstas så den finns tyvärr inte kvar. Min nya, vita däremot köpte jag nyligen på Ebay och den finns kvar. Säljaren har den i alla möjliga modeller och färger (vit, creme, svart, röd, rosa, lila) så det är bara att välja den som passar dig bäst. Jag gav ca 100 kronor för kjolen och så lite i frakt men jag fick hem den på bara tre dagar utan strul. Jag har modell 2 (modellen på bilden i collaget) i färg ”White” och storlek ”S-XL”. Ni hittar alla kjolar HÄR.

I have received many questions about my tutu’s, both matching questions and where to buy it so I thought I’d answer both in this post! When it comes to the matching, I think you either go all-in on the romantic and sweet or miss match with something tougher. Proposal number one would I wear with soft pastel colors, cute patterns like floral, natural makeup and simple, classy jewelry. Think classic and ”less is more”. You must be careful with proposal number two and make sure it don’t become a ”cheap” look. You can’t max out with the band top, leather jacket, monster boots and the big jewels in the same outfit. Tone it down a bit and let the skirt be in focus. If you want to wear the leather jacket you can have a solid black top underneath and if you want a rockier tank or t-shirt, you can ignore the jacket and almost all jewelry. Think of trying to have a top that you either can tuck in the skirt or one that is a little shorter, unless the waist is visible you can easily look much bigger than you are!

When it comes to where to buy it my pink tutu comes from Romwe and I bought it last fall so it’s out of stock. But my new, white one I recently bought on Ebay. The seller has it in all sorts of designs and colors (white, cream, black, red, pink, purple) so just pick the one that suits you best. I gave about 100 SEK for the skirt and some money for the shipping but I got it in just three days with no hassle. I have model 2 (the model in the picture in the collage) in the color ”White” and the size ”S-XL.” You can find all the skirts HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!