MIN LILLA MYSIS

En av de bästa sakerna med att bo hemma hos mamma och pappa igen är att jag får mysa non stop med min lilla misse. Som jag saknar honom i lägenheten! Om jag inte hade vetat att han skulle blivit galen av att bo på en sådan liten yta hade jag självklart tagit honom med mig när jag flyttade. Tänk att alltid ha någon som vill prata och mysa! Nu sitter jag hur som helst och äter lite frukost. Om en timme ska jag börja dra mig iväg mot jobbet. Vi hörs senare!

One of the best things about staying at home with mom and dad again is that I get to cuddle non stop with my little cat.I miss him so much in the apartment! If I didn’t known he’d go crazy living in such a small space I had without doubt taken him with me when I moved. It would be so wonderful to always have someone to talk and cuddle with! Anyway, now I’m eating some breakfast and in an hour I’ll go to work. I’ll write again later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vadå igen? har du flyttat från lägenheten och jesper ? Eller missförstod jag?:o

  hanna 2013-06-11 18:22:20
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Inte från Jesper, bara lägenheten! Haha. Dom stambyter den nu (byter ut alla rör i hela huset) så det går inte att bo i den så under tiden bor både jag och Jesper hos mamma och pappa. Vi hoppas på att kunna flytta hem igen i början av Juli 🙂

   Fanny 2013-06-12 14:31:29
   Svara
 • Så söt! Och vilka ögon!!!

  Elvira 2013-06-11 18:09:12
  Svara
 • Aaaw, vilken goding 🙂

  Sofia 2013-06-10 18:02:41 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!