VINNAREN AV TVÅ BILJETTER TILL SUMMERBURST

Vinnaren av två biljetter till Summerburst blev Ida med motiveringen ”Åh min syster tillika bff tar studenten nästa vecka. Skulle vara så ballt att kunna leverera värsta bästa studentpresenten i form av två apgrymma biljetter! Och att få se hennes min! Och uppleva helgen i Stadion med henne!!”. Grattis! Maila mig på [email protected] för vidare information. Det var så himla svårt att välja en vinnare då ni alla hade så bra motiveringar så tillslut fick jag bara blunda och peka. Nu är det bara 6 dagar kvar, jag är supertaggad. Jag hoppas på superväder som vi hade sist också. Vi ses där!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!