Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SISTA JOBBARHELGEN

Gamla favoriter från förra året / Old favourites from last year

Phhu vilken dag det har varit! Lite för lite sömn och många timmar på jobbet men dom gick ganska snabbt. Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan middagen och sedan ska jag inte röra mig ut soffan förän det är läggdags. I morgon väntar ännu en arbetsdag! Av de 28 helger jag har jobbat på Blomsterriket så har jag bara varit ledig 5 och det var för att jag antingen blev sjuk eller var bortrest. Hur som helst så är detta den sista helgen i hela den här raden så efter detta är jag ledig två helger i rad vilket också betyder att jag bara jobbar två dagar i veckan. Underbart!

Phhu what day it has been! A little too few hours of sleep and many hours at work, but they went by pretty quickly. Now I’ll lay down and read some before dinner and then I will not move off the couch until it is bedtime. Tomorrow awaits another day at work! Of the 28 weekends I’ve been working at Blomsterriket, I have just been free 5 and that was because I either got sick or was away. Anyway, this is the last weekend of this whole row so after this I’m off two weekends in a row, which also means I only work two days a week. Wonderful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind