SISTA JOBBARHELGEN

Gamla favoriter från förra året / Old favourites from last year

Phhu vilken dag det har varit! Lite för lite sömn och många timmar på jobbet men dom gick ganska snabbt. Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan middagen och sedan ska jag inte röra mig ut soffan förän det är läggdags. I morgon väntar ännu en arbetsdag! Av de 28 helger jag har jobbat på Blomsterriket så har jag bara varit ledig 5 och det var för att jag antingen blev sjuk eller var bortrest. Hur som helst så är detta den sista helgen i hela den här raden så efter detta är jag ledig två helger i rad vilket också betyder att jag bara jobbar två dagar i veckan. Underbart!

Phhu what day it has been! A little too few hours of sleep and many hours at work, but they went by pretty quickly. Now I’ll lay down and read some before dinner and then I will not move off the couch until it is bedtime. Tomorrow awaits another day at work! Of the 28 weekends I’ve been working at Blomsterriket, I have just been free 5 and that was because I either got sick or was away. Anyway, this is the last weekend of this whole row so after this I’m off two weekends in a row, which also means I only work two days a week. Wonderful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!