ELIAS STUDENT

Här är lite bilder från Elias student i onsdags! Jag hade verkligen jätteroligt och det var kul att träffa mina kusiner och resten av släkten igen efter en lång vinter (vi ses mest på somrarna). Jag glömde tyvärr ta outfitbilder och dom enda bilderna som finns på mig överhuvudtaget gapskrattar jag på men jag bjuder på den, haha. Jag får återskapa outfiten och fota den senare för den var väldigt somrig och härlig! Jespers lillebror Jacob tog också studenten i Göteborg i onsdags och meningen var att jag skulle hinna till båda men det gick inte riktigt ihop så jag fick fira honom lite i efterhand igår istället. Idag är jag ledig och solen strålar här i Stockholm så nu ska jag placera mig i solstolen för dagen. Mmmm!

Here are some photos from Elias graduation this Wednesday! I had so much fun and it was nice to see my cousins ​​and the rest of the family again after a long winter (we spend most time together in the summer). I unfortunately forgot to take outfit pictures and there are only photos of me when I laugh like crazy but that will have to do, haha. I can recreate the outfit and photograph it later because it was very summery and nice! Jesper’s younger brother Jacob also graduated in Gothenburg this Wednesday and I tried to make it to him too but it did not really work out so I got to celebrate him yesterday instead. Today is my day off and the sun shines here in Stockholm, so now I’ll put myself in the sun bed for the day. Mmmm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!