VINN BILJETTER TILL SUMMERBURST!

Jag fick ett så himla roligt mail för ett tag sedan. Pepsi gav mig fyra biljetter till Summerburst här i Stockholm nästa helg (14-15e)! Jag var där första året men sedan har det inte blivit av att jag köpt någon biljett så detta kom som en superrolig överraskning. Hur som helst så tänkte jag att jag skulle dela med mig av dessa biljetter till er så jag tänkte lotta ut två stycken! Biljetterna gäller både fredag och lördag med 18årsgräns. Det blir en vinnare som alltså får ta med sig en vän. Det enda ni behöver göra för att delta är att skriva en liten motivering i kommentarsfältet och hålla tummarna! Jag kommer att välja en vinnare på fredag och så länge kan ni läsa mer om Summerburst HÄR.

Bilder från när jag var där 2011

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
49kommentarer
 • Nu i helgen fyller min fina dotter Emelie 21 år. Jag skulle vilja överraska henne med detta, vet att hon såå gärna skulle vilja gå dit. Hade varit den allra bästa present man kan tänka sig! Hon har haft det tufft, kämpat med vikten och nu har hon snart nått sitt mål och detta är en uppmuntran även för hennes kamp!
  Hälsningar Mamman!

  Mamma Lena 2013-06-14 20:14:14
  Svara
 • Men hur rolig var inte denna tävling då?! 🙂

  Min motivering lyder:
  Jag har min tvillingsyster, som jag hatälskar (syskonkärlek). Hon flyttade för ett år sedan till Stockholm, helt ensam, för att studera det hon vill hålla på med i framtiden. Hästar! Nu bor hon ensam i en lägenhet och pluggar naturbruk med inriktning häst. Hon har tjatat så himla mycket på att vi ska åka iväg på summerburst och göra något tillsammans, men jag har inte haft pengar till det pga att jag själv har hästar här hemma att ta hand om. Och nu känner jag att jag verkligen skulle kunna, med dessa biljetter, ge henne en sommar som hon förtjänar. Med en vila från hästar, biljetter till summerburst, så skulle detta bli den ultimata sommaren för henne. För trots all hatkärlek så förtjänar hon det, för jag vet hur gärna hon vill. Och nu när Peace and Love är inställt, så är det inga andra festivaler som hon vill gå på.
  Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter, och överraska henne med dem!

  Anna 2013-06-08 01:26:39 http://annaberggren.webblogg.se
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter! Skulle köpa när de släpptes men pga krångel med dem jag skulle gå med blev det aldrig av, och sen tog de slut! Tänkte först att det kanske var lika bra, men efter att ha sett klipp på youtube och programmet som gick förra året på tvn kan jag bara inte missa det i år igen! Skulle jag vinna skulle jag dessutom ta med någon av mina fina klasskamrater som jag tog studenten med i onsdags, tror det skulle bli ett fint avslut på 3 år – även fast det kommer bli himla svårt att bara välja en av dem!

  Emma 2013-06-07 21:20:42
  Svara
 • Jag är uppväxt med Siestafestivalen, eftersom jag är Hässleholmare. Även i år hade jag köpt biljett, men festivalen blev inställd. Så fort jag kunde köpte jag en ny biljett till Peace and Love, som kort därefter också ställde in. Nu i efterhand är jag ganska sur för att jag inte la pengarna på Summerburst direkt, men det kunde jag ju inte veta då. Iallafall så tycker jag att jag förtjänar en biljett eftersom att jag jag inte kommer iväg på någon annan festival, känner att jag förlorat mycket pengar på biljetter innan och för att jag ÄLSKAR house-musik. Det hade varit en dröm att stå i publiken när mina idoler Axwell och David Guetta spelar. Att vinna hade verkligen gjort mig glad!!

  Lina 2013-06-07 16:18:47
  Svara
 • Efter ett tufft första år på universitetet hade det varit helt fantastiskt att få dansa in sommaren med Summerburst! Jag skulle ta med mig min allra bästa vän som jag inte träffat alls mycket detta året: Men detta är något vi pratat om väldigt länge! Detta hade gjort min sommar! 🙂

  Olivia 2013-06-07 11:33:52
  Svara
 • Åh, min pojkvän tar civilingenjörsexamen om några dagar, efter många års studier. Skulle vara grymt att få bjuda med honom på det här, som en del av examenspresent, eftersom jag inte har möjlighet att fixa något stort till honom! Jag har aldrig varit på summerburst och skulle vara en härligt sommarminne att ha för livet tillsammans med min kärlek 🙂

  Veronica 2013-06-07 09:46:03
  Svara
 • (: Det hade varit så roligt att få uppleva festivalen alla pratar om! Speciellt i år då Peace and Love (som jag hade biljett till) gått i konkurs, som bekant! Många av mina vänner ska dra sig mot Stockholm från Dalarna, lyssna på bra musik i gott sällskap och förhoppningsvis komma hem med en hel drös härliga sommarminnen! Önskar jag kunde följa med dem, hoppas därför jag kan få vinna dessa två biljetter 🙂
  Kram / Elin

  Elin 2013-06-07 08:07:42
  Svara
 • Förra året stod jag och dansade framför livesändningen av summerburst på tv, eftersom jag hade en vecka kvar till 18 år. I år hann jag inte köpa biljett innan de tog slut, men allamina vänner ska gå och jag är så toksugen!! Skulle bli så hinla glad! Kram fina Fanny 🙂

  Moa 2013-06-07 01:41:20
  Svara
 • Ångesten börjar redan krypa i kroppen då jag bor granne med Stadion men missade biljettsläppet.. Det skulle vara underbart att få stå på insidan av Stadion och dansa till alla mina favorit DJs med glada människor istället för att stänga in mig i lägenheten och låtsas som att det inte alls på går världens festival utanför fönstret!!

  Bella 2013-06-07 00:24:03
  Svara
 • Åh jag skulle jättegärna vilja ha dessa biljetter då jag och min bästa kompis har pratat om detta hur länge som helst att vi vill dit men vi hann aldrig köpa några biljetter innan de tog slut. Jag har aldrig varit på en festival eller konsert så detta skulle vara en underbar upplevelse. Skulle va så kul att överraska henne med detta, speciellt nu när vi har båda tagit studenten efter allt slit i skolan ;). Kram Linnea

  Linnea 2013-06-06 23:18:06
  Svara
 • Om jag vann skulle jag ge biljetterna till mina två bästa vänner som aldrig hann få tag i någon biljett så att jag nu inte har någon att gå med. Skulle vara sjukt bra!!!

  Elvira 2013-06-06 23:17:50
  Svara
 • Det vore en dröm att få uppleva Summerburst!! 😀

  Ann-Christine 2013-06-06 23:10:18 http://annchristineagrens.blogg.se/
  Svara
 • Jag vill vinna dessa biljetter för att överraska min kompis då vi båda två ville gå men ingen av oss fick biljetter!!! Att få möjligheten att överraska min kompis, gå på Summerburst för att fira att vi tagit studenten och att lyssna på den bästa musiken och att överraska en vän gör att jag verkligen vill vinna dessa biljetter! 🙂

  Linnéa 2013-06-06 21:33:30
  Svara
 • Hej hej Fanny!
  Jag skulle vilja vinna dessa biljetter till Summerburst för att jag vill gå på festivalen såhäääääääääääär mycket. Festivalen gästas av SÅ grymma artister det här året och det känns supertrist att missa det för att man varit så dum och inte köpt någon biljett innan de tog slut. Jag har skolavslutning på torsdagen innan festivalen börjar, så hur coolt hade det inte varit att fira att andra året på gymnasiet, som inte alls varit lätt, äntligen är slut?

  Konstantina 2013-06-06 21:30:08
  Svara
 • Efter en extremt tuff termin i Lund med dubbla kurser och deltidsjobb vid sidan av hade jag äntligen min sista tenta igår. Mycket till lov blir det dock inte då jag kommer jobba hela sommaren. Den enda höjdpunkten är dock en helg i Stockholm för att träffa alla kompisar som flyr Skåne (och lämnar mig ensam kvar här nere) och vad hade då inte passat bättre än att få bjuda med nån av den på summerburst dessa dagar? Hade blivit extremt tacksam! Kram M

  M. 2013-06-06 20:01:33
  Svara
 • jag är med! om jag skulle vinna skulle jag ge dessa två till min bror som har snackat om festivalen länge! eftersom jag är under 18 får detta väntas 🙂

  julia jedeberg 2013-06-06 18:47:21 http://juliajedeberg.blogg.se
  Svara
 • Min bästa vän fyllde nyss år,
  så gå på Summerburst vi nu båda får!
  Jag skulle gärna ta med henne dit,
  hon behöva det efter ett års skolslit
  Tänk att dansa loss till Steve Angelo och David Guetta,
  i Stockholmsnattens sköna sommarhetta
  Det är något vi både skulle vilja göra,
  släppa loss tills vi är alldeles möra!
  Sedan ska vi resten av sommaren jobba, slita och stå,
  så vi skulle ta vara på denna chans det kan du lita på
  Snälla låt mig nu detta vinna,
  annars kommer sommaren för oss bara försvinna!

  Evelina 2013-06-06 18:43:26
  Svara
 • Åh vilken kul tävling 🙂 va på summerburst i Gbg förra året och det var nåt av de bästa jag upplevt. Stämningen, musiken, människorna ja allt. Helt klart något jag skulle vilja få uppleva igen tillsammans med min älskade syster. Hade blivit super glad om vi vann biljetterna 🙂

  Johanna berg 2013-06-06 18:38:18
  Svara
 • åh vad kul! jag vill vinna biljetterna eftersom jag älskar musik och jag har hela vintern velat gå både bråvalla och summerburst men inte haft råd! så därför hoppas jag att jag blir en vinnare och får ta med mig min bästavän för denna upplevelse! KRAM

  Johanna 2013-06-06 17:36:54
  Svara
 • Hej!
  Gud vad roligt 😀 jag älskar musik och hade gärna velat åka och uppleva detta då peace&love jag köpte till blev inställt :/ håller tummarna!!!

  Linn 2013-06-06 17:09:41
  Svara
 • Hej Fanny, jag vill väldigt gärna vinna dessa biljetter.
  Jag skulle egentligen på Summerburst i Göteborg nu i helgen, vilket jag sätt fram emot då jag ej har kunnat gått tidigare år. Men pågrund av nytt jobb och en flytt till sthlm fick jag sälja min biljett. Om jag vann skulle jag ta med min kompis som jag egentligen skulle åkt till göteborg med, men som också fick sälja sin biljett. Så skulle bli jätte glad om jag vann 🙂

  Emelie 2013-06-06 15:30:07
  Svara
 • ÅÅÅh gud vad glad jag blev när jag läste detta! hade blivit jätteglad om jag vann hade nämligen inte råd att köpa några biljetter när dom släpptes och när jag väl hade pengar så var biljetterna slut! En festival hör sommaren till för att den ska bli komplett så nu håller jag alla fingrar jag har! Tack för en grym blogg Fanny! <3

  Ellinor 2013-06-06 15:28:54
  Svara
 • Oj va underbart! Hittade din blogg förra veckan och klickar mig in på den åtminstone två gången om dagen sedan dess. Du ger sådan inspiration och glädje i vardagen att det sjunger om det, och ett pluss i kanten är att du har samma -stil och klädsmak som jag också har 🙂
  Att också vinna Summeburst biljetterna av dej skulle och få åka till Stockholm på min första festival ever tillsammans med en vän skulle vara en riktig höjdare! 😀

  Trevlig sommar, Cecilia!

  Cecilia 2013-06-06 14:09:07
  Svara
 • Hej! Jag skulle jätte gärna vilja gå på summerburst!
  Jag var på summerburst med min bästa vän förra året och hade jätte kul och det skulle vara underbart att kunna ge henne en biljett och göra om det!
  Det är inte ofta man visar hur mycket man bryr sig om sina vänner. Min bästa vän Sandra vet att jag alltid är där i alla situationer och alltid ställer. och jag vet att hon skulle göra samma för mig. Men det som skulle göra min sommar är att kunna få visa för henne att det är henne jag vill ta med och henne jag vill göra ännu ett underbart sommarminne med och jag tror att hon skulle bli jätte glad av en biljett till summerburst och att vi kan gå dit tillsammans.

  Ha en bra sommar! Puss 🙂

  Martina 2013-06-06 12:33:36
  Svara
 • Både jag och min pojkvän är studerande och ska jobba hela sommaren. Nu har min pojkvän fått reda på att han är ledig hela summerburst helgen och han vill sååå gärna åka att mitt hjärta blöder för honom att han inte har någon biljett. Alla hans kompisar ska dit och jag önskar att jag kunde köpa en biljett åt honom men jag har tyvärr inte råd just nu. Att vinna dessa biljetter skulle vara sånt lyckorus om inte än för min pojkvän men för mig med att se honom så lycklig att få åka iväg en helg med sina vänner och roa sig när en hel sommar av jobb sedan väntar. Det skulle vara oslagbart 🙂

  Amanda 2013-06-06 12:27:08
  Svara
 • Åhh summerburst, sommarens höjdpunkt! Jag var där förra året, och då var jag nykär i min dåvarande pojkvän och lycklig. Jag blev dumpad för 3 månader sen, och ville inte dit i år för jag skulle bara bli ledsen för att det skulle kännas så fel att vara där utan honom. Men nu när alla mina kompisar ska dit, så ångrar jag mig till tusen. Varför ska en person hindra en från att gå på något man tyckte var så sjukt roligt? Nu är biljetterna slut och jag står där utan biljett. Jag skulle bli den lyckligaste vi världen om jag fick en biljett, och ta med min enda kompis som inte köpt på grund av pengabrist och ha så roligt istället för att vara hemma och deppa.
  Hoppas då får det asbra där!

  Petra 2013-06-06 12:16:45
  Svara
 • Hej Fanny! Jag skulle jättegärna vilja vinna. Jag och några kompisar har länge pratat om att åka men har inte blivit att vi haft pengar till de därför hade det varit perfekt och vinna dessa. Får hoppas på det bästa! Kraaam

  linnea 2013-06-06 12:16:20
  Svara
 • Hej Fanny, vilken rolig tävling!
  Min bästa kompis fyller 20 år på måndag och hon har pratat om att hon vill gå på summerburst men biljetterna i vår prisklass har varit slut sedan ganska lång tid tillbaka så jag måste passa på att tävla! Det skulle ju vara den bästa presenten att ge henne, jag har nämligen lite problem med vad jag ska ge henne!
  Håller tummarna! Kram Ronja

  Ronja 2013-06-06 11:28:29
  Svara
 • Åh det skulle vara så kul att gå på sommerburst! Jag skulle egentligen gå på peace and love med min kompis, men den blev ju som sagt inställd. Eftersom jag är pank har jag inte råd att gå på någon festival i sommar men det skulle vara skitkul att få gå på summerburst och dansa in sommaren med min bästa vän. Fira att tvåan äntligen är slut liksom. Kram på dig!

  Saga 2013-06-06 09:05:26
  Svara
 • Tja Fanny! Roligt med en sådan tävling. jaa du, motivering. Trance/housemmusik har ju funnits i mitt liv de senaste 8 åren, eftersom jag har blivit matad med det. Den som fick mig att komma in på det här spåret är ingen mindre än min käre make Tobias. Vi gifte oss den 11 augusti 2012 och detta skulle ju vara en perfekt(tidig) bröllopsdag-present till honom:) Som ett litet tack för att han är den underbaraste människa på hela jorden!(klyschigt skrivet, men så är det, haha).

  Fru Sundeborn 2013-06-06 07:25:20
  Svara
 • Åh min syster tillika bff tar studenten nästa vecka. Skulle vara så ballt att kunna leverera värsta bästa studentpresenten i form av två apgrymma biljetter! Och att få se hennes min! Och uppleva helgen i Stadion med henne!

  Ida 2013-06-06 01:35:00 http://iekw.hanapee.com
  Svara
 • Skaplig drömtävling du levererar! Jag har ingen aning om vad som fångar din uppmärksamhet när man skriver motiveringar. Men, this is my reason why I want it. Okej. För det första. Jag har aldrig varit på summerburst men jag vill riktigt riktigt gärna dit. Alla mina vänner ska dit (yey kul) men jag ska inte det. För det andra. Jag har letat som ett djur efter biljetter, fick inte tag på några. Skulle jag vinna denna tävling skulle jag alltså bli så glad så du förstår inte. För det tredje. Det finns ingen tredje anledning men jag skulle verkligen bli så onormalt glad om jag vann. Jag vill dit mer än allt denna sommar. Det skulle va en dröm som blev sann, så snälla säg att jag vann! 😉

  Jossan 2013-06-05 22:30:43
  Svara
 • Vilken dröm det skulle vara att få vinna en biljett till detta! Har varit så ledsen över att jag inte har fått tag på någon biljett nu när alla mina bästa väninnor ska åka dit pch jag blir ensam, gräsänka hemma då min kille ska åka till new york.. Hoppas hoppas hoppas att jag får chansen att följa med!

  Sarah Andersson 2013-06-05 22:05:13
  Svara
 • åh ska hälsa på min pojkvän nästa vecka som jag har distansförhållande med i stockholm. Han fyller dessutom år så hade varit roligt att få fira honom med 2 biljetter! 🙂

  Frida 2013-06-05 22:03:19
  Svara
 • Att åka dit vore en dröm. Den jag skulle ta med är mi bästa vän som har haft så mycket problem senaste året och kämpat, fått tillbaka sin livsglöd. Att ge detta till henne i födelsedagspresent skulle betyda så himla mycket för oss båda.

  LG 2013-06-05 21:41:22
  Svara
 • Hej Fanny!
  Hade varit Superkul att vinna dessa två biljetter
  då Jag köpt två biljetter till p&l i
  födelsedagspresent till min Pojkvän. Som du
  kanske vet ställdes p&l in och man fick
  Inga pengar tillbaka för biljetterna.. Skulle vara
  jättekulAtt kunna ge min pojkvän en sjukt
  bra överraskning. Har velat köpa två biljetter dit
  Men inte haft råd.
  Med vänlig hälsning,
  Anna

  Anna 2013-06-05 21:23:03
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna för att överraska min syster! Hon är världens bästa person som sätter alla andra före henne själv. Därför tycker jag hon är värd att gå på summerburst, och hade jag kunnat vinna dessa två biljetter hade jag tagit med henne på direkten! Håller mina tummar och tår:)

  Sanna 2013-06-05 21:20:48
  Svara
 • Åh jag har försökt att få tag på ett par biljetter såå länge eftersom att det är första året jag kan gå i år! Och det skulle vara så kul att ge det som en present till min pojkvän som tar studenten nu också!:D

  Maja 2013-06-05 20:57:50
  Svara
 • Åh vad kul!!!! 😀

  Jojo 2013-06-05 19:51:59 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Gud vad kul! Jag har aldrig varit på en festival och har kollat in Summerburst lite för det verkar så jävla coolt! Stämningen och att aldrig vara still, lyssna på de kändaste namnen inom house just nu och bara ha en jävligt rolig helg! Något lite sådär extra innan sommarjobbet drar igång och resten av sommaren. Summerburst skulle liva upp hela min sommar!

  Johanna Wretlund 2013-06-05 19:14:08 http://johannawretlund.forme.se
  Svara
 • Åh vad roligt, jag är med och tävlar! Älskar housemusik! Skulle gärna vilja få chansen att ner till stockholm under två dagar och bara få ha kul och dansa loss. Efter första terminen på högskolan kombinerat med jobb det senaste halvåret är jag rätt slut och detta skulle bli den perfekta starten på mitt ”sommarlov”. Håller tummarna!

  Jessica 2013-06-05 18:56:55
  Svara
 • Jag tar studenten på fredag, alltså om mindre än två dagar. Biljetter till summerburst skulle vara en helt underbar start på min sommar och på mitt liv efter skolan.:)

  Sofia 2013-06-05 18:43:55
  Svara
 • Jag är med och tävlar!
  Har inte varit i Stockholm på flera år och har nog bara varit där två gånger så skulle vara sjukt kul att få åka dit och gå på summerburst:)

  Hanna 2013-06-05 16:42:50
  Svara
 • Jag och vill överraska pojkvännen min och detta hade varit en perfekt grej för oss! Ett sätt att fira våran 25mån dag!

  Denims 2013-06-05 15:44:22
  Svara
 • Åh summerburst! Det vore verkligen helt underbart att få börja min sommar, efter ett helt år med slit på universitetet, med summerburst. I Stockholm, min favoritstad som jag drömmer om att jag en dag jobba och bosätta mig i, med min bästa vän och musik i världsklass. Finns nog inget jag skulle vara så tacksam för som en biljett till summerburst när jag sen ska jobba bort hela sommar. (Livet som student). Det skulle verkligen vara ett minne för livet! 🙂

  Bim 2013-06-05 15:42:20 http://Www.biiim.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle väldigt gärna ha dom biljetterna! Pluggar på högskola och skriver den sista tentan nästa vecka! Har haft en riktigt krävande kurs den här terminen så det hade varit toppen att få fira in den lediga sommaren med att gå på summerburst. 🙂 Jag skulle ta med mig en kompis som jag inte träffat på ett bra tag, då hon flyttat till en annan stad. 🙂

  Sofie 2013-06-05 15:29:22
  Svara
 • Åh det hade ju varit hur kul som helst!!! Alltid velat gå! Hoppas på det bästa 🙂

  Mathilda 2013-06-05 13:43:05 http://www.mathiildaas.blogg.se
  Svara
 • Åh! Jag har aldrig varit på summerburst eftersom jag inte varit 18 tidigare, men satt och kollade livestreamen förra året som en loner, haha! Fullkomligt älskar musiken och vill så gärna dit! Jag tar studenten nu om 7 dagar och har absolut ingen aning om vad jag ska göra i sommar! Planerar att börja plugga nästa vår men har inget sommarjobb eller något riktigt inplanerat innan dess! Har därför lite ångest för vad jag ska göra med mitt liv, haha.. skulle gärna vilja ha något planerat så jag i alla fall får lite rutin!

  Tilda 2013-06-05 13:29:49
  Svara
 • Åh, vad kul det hade vart att vinna dessa! Har aldrig varit på en festival men det verkar så himla roligt och är helt enkelt något man bara måste göra någon gång! Hade verkligen blivit jätteglad om jag vinner! 😀

  Linnéa 2013-06-05 12:53:17 http://www.blankpagesofmylife.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!