MITT BÄSTA KÖP, MAJ 2013

Det här måste ha varit den svåraste månaden någonsin. Jag har gjort så himla många bra köp! Allt jag köpte i London och alla fynd jag har gjort på Ebay, men dessa skor från Zara måste nog ändå vara det bästa. Jag anstränger mig verkligen för att inte ha dem till allt jag har på mig men jag tycker oftast att de är snyggast till. Förra året hade jag klackarna med öppen häl från Nelly till nästan allt och kunde inte släppa dem, jag är väldigt säker på att detta par kommer ta den platsen i år!

This must have been the hardest month to choose from ever. I have done so very many good buys! Everything I bought in London and everything I found on Ebay, but these shoes from Zara must probably still be the best. I really try hard not to wear them with everything, but I usually think that they look the best. Last year I had the heels with open heel from Nelly with almost everything and I couldn’t stop wearing them, I’m sure that these shoes will take that place this year!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!