TYLL

Jag älskar min rosa tyllkjol så mycket så att jag var tvungen att köpa en vit också! Denna är dessutom snäppet fluffigare och kommer bli superfin både till söta toppar och lite rockigare t-shirts och skinnjackor. Jag fyndade den på Ebay och jag känner mig riktigt nöjd! Enda haken är att den är väldigt genomskinlig så jag måste köpa en vit tubkjol att ha under, men det är den värd!

I love my pink tutu so much so that I had to buy a white one too! This is also a bit fluffier and will be so nice with both cute tops and rock t-shirts and leather jackets. I found it on Ebay and I’m so happy with it! The only catch is that it is very transparent so I have to buy a white tube skirt to wear under, but it is so worth it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Söt 🙂

  Sofia 2013-06-05 18:50:19 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Kan du inte tippsa om något ställe man kan hitta prisrimliga tyllkjolar ?

  Carolina 2013-06-05 12:49:00 http://carolinacarlsons.blogg.se
  Svara
 • Nu kanske du vet det redan men annars finns det många tubkjolar på H&M! 🙂

  KRAM

  elin 2013-06-03 15:11:31
  Svara
 • Hej! Skulle du kunna visa hur du skulle matcha den vita kjolen. Jag har ungefär en likadan med vet inte hur jag ska göra! 🙂

  Jossan 2013-06-03 15:10:43
  Svara
 • Kan du inte ge en länk till ebay sidan? Älskar tyllkjolar!

  Johanna 2013-06-03 14:23:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!