OSS HB!

Jag vet att uppdateringen har varit lite gles och tråkig den senaste tiden men nu ska jag äntligen berätta för er varför! Utöver bloggen och mitt vanliga jobb har min tid gått åt till att starta ett företag. Och inte vilket företag som helst, utan OSS! Jag och alla UF-tjejer har beslutat att starta upp vårt UF-företag igen som ett Handelsbolag och fortsätta sälja våra fina smyckestavlor. Jag får fortfarande mail från er flera gånger i veckan där ni undrar om det går att få tag på tavlorna och nu gör det snart det! Jag är så himla taggad. Ansökan om ett Handelsbolag är inskickat, webshopen är under konstruktion och första lagret är beställt och på väg. Vi kommer precis som förut sälja alla tre modeller i både svart och vitt och vi hoppas på att utveckla produkten och sortimentet. Snart är vi igång igen! Vi vet dock inte exakt hur lång tid allt kommer ta innan vi är igång men vi ska jobba med det under sommaren och jag håller er självklart uppdaterade 🙂

För er nya läsare kan ni läsa mer om smyckestavlan HÄR.

I know that the update has been a bit sparse and dull lately, but now I’ll finally tell you why! In addition to the blog and my job, my time has been spent on starting a business. And not any business, but OSS! All the UF-girls and I have decided to start our UF company again as a real company and continue to sell our beautiful jewelry boards. I still get e-mails from you several times a week where you wonder if you can buy the boards and now you can! I’m so psyched. Application for a General partnerships are sent in, the webshop is under construction and the first stock is ordered and on it’s way. We will just like before sell all three models in both black and white and we hope to develop the product and the product range. Soon we are back up and running!

For all you new readers, you can read more about the jewelry board HERE.

 

En bild från mässan när vi hade gått vidare till SM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Gud vad kuul! 😀 Jag har er smyckeshängare hemma på väggen och jag älskar den!!

  annayellowbanana 2013-06-03 10:07:16 http://nojesmix.com/mode
  Svara
 • Nej?! Jag som precis letar efter den perfekta smyckesförvaringen! Trodde inte det skulle gå att få tag på era mer 😀

  Stina 2013-06-03 09:14:23
  Svara
 • Åh gud vad bra! Då ska jag köpa en sen 😀

  Milla 2013-06-03 08:16:21
  Svara
 • Åh jag vill ha en stor sådan!!!

  Jasmine 2013-06-02 23:55:53
  Svara
 • Så himla fin är den 🙂

  Sofia 2013-06-02 18:25:53 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Vad kul!:)

  Jojo 2013-06-02 17:47:51 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Vad kul! 🙂
  Vart har du kopt ramarna?

  Caroline 2013-06-02 17:18:15 http://carolines.eu
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!