FÖRKYLD

Godmorgon! Guuud vad förkyld jag har blivit. Jag har knappt sovit en minut i natt pga. ont i halsen och en galet täppt näsa. I övrigt mår jag i alla fall bra så det är jag tacksam över! Idag är jag ledig och jag ska strax ge mig iväg och träffa mina gamla UF-tjejer för lite eftermiddagsmys. Vi har inte träffats sedan i höstas och snart försvinner alla för sommaren så det är välbehövligt!

Good morning! My goooood what a cold I’ve got. I barely slept a minute tonight night due to my sore throat and nose. Otherwise I feel great so I am grateful for that! Today is my day off and I’m just about to go and meet my old UF-girls for a little afternoon-hang. We haven’t met since last fall and soon everyone leaves for summer so it is much needed!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tråkigt! Hoppas du mår bättre snart 🙂

  Sofia 2013-05-29 23:40:52 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Tråkigt att vara sjuk när man vill passa på att vara ute i det fina vädret. Krya på dig! 🙂

  Mia Elisa 2013-05-29 22:28:48 http://miaelisa.blogspot.com
  Svara
 • Åhh vad tråkigt! Hoppas det blir bättre snart!:)

  Jojo 2013-05-29 20:37:07 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! 🙂
  Jag har en akutfråga till dig. Fick nyss ett samtal och ikväll ska jag på studentmottagning, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, hur håret ska vara, hur jag ska sminka mig och så vidare. Är 16 år, snart 17 så det skulle vara toppen om du skulle kunna svara snabbast som möjligt när du har tid! Ha det gött 🙂

  Evelina 2013-05-29 12:17:52 http://mykonos.blogg.se
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hejsan! Vad kul! Jag tycker att koden på studentmottagningar är ”somrigt”. Jag skulle ta på mig en sommarklänning, ha håret utsläppt och köra på en vardaglig sminkning. Jag tycker att man ska vara finklädd men inte festklädd! Lycka till och ha det så kul 🙂

   Fanny 2013-05-29 12:28:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!