MINA SKÖNHETSFAVORITER PÅ SOMMAREN

På sommaren pudrar jag ansiktet med solpuder från Bobbi Brown, doftar av min nya sommarparfym ”Daisy” från Marc Jacobs, målar naglarna i pastellfärger, helst från Essie, smörjer in solbrända ben med body butter från The Body Shop med grapefruktdoft, blandar ut min foundation med IsaDoras ”Spray on brownser” för att få samma solbrända färg som under foundationen utan att det ser kakigt och smutsigt ut och jag duttar rouget ”Must have” från Make Up Store på kinderna.

During the summer I powder my face with bronzer from Bobbi Brown, I smell of my new summer perfume ”Daisy” by Marc Jacobs, paint my nails in pastel colors, preferably from Essie, rub my tanned legs with body butter from The Body Shop with grapefruit fragrance, blend my foundation with Isadora’s ”Spray on brownser” to get the same tan color as under my foundation without making it look dirty and I dab blush ”Must have” from Make Up Store on my cheeks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!