CHANGED MY MIND

Sneak peek

Godmorgon! Nej detta är inte vad jag har på mig idag utan det är vad jag gick klädd i för några dagar sedan men helkroppsbilderna blev så korniga så jag publicerade dem aldrig. Nu har jag kommit fram till att outfiten är för fin för att inte visa er så nu har jag tidsinställt det till senare i alla fall. Nu på morgonen har jag och mamma varit ute på en långpromenad och sedan har vi ätit frukost i solen på bryggan och tittat ut över det glittrande vattnet. Så himla underbart! Nu är det dags för mig att sätta på mig arbetskläderna och ta en liten promenad till jobbet för jag börjar snart. Men jag har som sagt tidsinställt inlägg åt er som kommer under dagen!

Good morning! No, this is not what I’m wearing today, but it’s what I was wearing a few days ago but the pictures was so grainy so I never published them. Now I have come to the conclusion that the outfit is too nice not to show you so now I’ve timed it for later anyway. This morning my mom and I have been out for a powerwalk and then we had breakfast in the sun on the dock and looked out over the sparkling water. So beautiful! Now it’s time for me to put on some clothes and take a walk to work because my shift starts soon. But I’ve timed post for you that will show up during the day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!