Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CHANGED MY MIND

Sneak peek

Godmorgon! Nej detta är inte vad jag har på mig idag utan det är vad jag gick klädd i för några dagar sedan men helkroppsbilderna blev så korniga så jag publicerade dem aldrig. Nu har jag kommit fram till att outfiten är för fin för att inte visa er så nu har jag tidsinställt det till senare i alla fall. Nu på morgonen har jag och mamma varit ute på en långpromenad och sedan har vi ätit frukost i solen på bryggan och tittat ut över det glittrande vattnet. Så himla underbart! Nu är det dags för mig att sätta på mig arbetskläderna och ta en liten promenad till jobbet för jag börjar snart. Men jag har som sagt tidsinställt inlägg åt er som kommer under dagen!

Good morning! No, this is not what I’m wearing today, but it’s what I was wearing a few days ago but the pictures was so grainy so I never published them. Now I have come to the conclusion that the outfit is too nice not to show you so now I’ve timed it for later anyway. This morning my mom and I have been out for a powerwalk and then we had breakfast in the sun on the dock and looked out over the sparkling water. So beautiful! Now it’s time for me to put on some clothes and take a walk to work because my shift starts soon. But I’ve timed post for you that will show up during the day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand