TIPSA MIG OM MINDRE BLOGGAR SOM FÖRTJÄNAR MER UPPMÄRKSAMHET

Jag gjorde detta i höstas och det var väldigt populärt. Dels för att några bloggare får chansen till en massa nya läsare och dels för att alla ni får tips om nya bloggar att läsa. Ni får alltså tipsa mig om mindre bloggar som förtjänar fler läsare, och då menar jag bloggare som verkligen anstränger sig och gör ett bra jobb på en proffsig nivå. Inga mobilbilder i spegeln eller cambilder i varje inlägg och det bör även vara någorlunda regelbunden uppdatering på bloggen. Så bomda kommentarsfältet med BRA tips och skriv en liten motivering så väljer jag ut 7 bloggar sedan som jag skriver lite om och länkar till här i bloggen, en om dagen i en vecka från och med Måndag 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
81kommentarer
  • Jag skriver om det jag älskar, mode.
    I min blogg delar jag med mig om tankar& åsikter, outfitbilder, collage och vardagstips. Jag satsar på en blogg i bilder, stora kvalitets bilder och försöker att hålla mig kort i text.

    Jag skulle verkligen vilja bli sedd genom din blogg, vore jävkligt ballt. Hoppas du gillar den!

    Rebecca Åhs 2013-06-10 09:31:25 http://www.liifebyrebecca.devote.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om min egna blogg (haha ego..). Jag älskar att blogga och vill att min blogg ska bli större så jag ser detta som en chans till det. Min blogg: torahansson.blogg.se

    Jag bloggar om Foto, Vardag, Mat/Bakning och lite Kläder/ Shopping ibland!!
    Hoppas att du gillar den och vill tipsa om den 🙂

    Tora (torathestar.blogspot.com) 2013-06-06 19:49:44 http://torathestar.blogspot.com
    Svara
  • Rymden.blogg.se – som är min egna blogg. Skriver mycket, fotograferar, lägger upp outfits mm. Nu blir det extra mycket uppdatering också då sommaren är här och ger inspiration! 🙂

    Micki Karlsson 2013-06-04 23:04:42 http://rymden.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg: Lisabengtsson.blogg.se
    Där skriver jag om min största passion i livet, mode. Publicerar outfits och klädcollage m.m och blandar det med lite vardagsbilder.

    lisa 2013-06-03 21:02:08 http://lisabengtsson.blogg.se
    Svara
  • Jag vill också tipsa om min egen blogg faktiskt! www.idaremelin.blogg.se
    Jag lägger upp outfits, lite tips olika saker, musik och filmtips och vad jag gör om vardagarna och modellbilderna jag tar varje veckan på mitt jobb.
    Hade varit extra roligt om du valde mig imorron den 4 juni för det hade varit en awesome födelsedagspresent 😉 hihi.

    Annars älskar jag bysofia.se blogg 🙂
    Kram kram på dig!

    Ida - fashion is my life 2013-06-03 20:56:40 http://www.idaremelin.blogg.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om min blogg!
    Jag fokuserar mest på att lägga upp outfitbilder men håller även på med mycket fotograferingar av porträtt, natur och annat!
    Jag uppdaterar 1 till 2 gånger om dagen oftast, vill gärna jobba för att få upp min läsarkrets!:)

    Elin 2013-06-03 14:43:44 http://elinngraf.blogg.se
    Svara
  • Jag vill gärna tipsa om min blogg 🙂
    Känns som man lägger ner så mycket tid på sin blogg, men det händer inget på statistiken! Brukar skriva 3 inlägg per dag! Men nu har jag fullt upp med studenten, så försöker iallafall göra ett inlägg per dag! 🙂
    Ha det så bra 🙂

    Sara 2013-06-02 23:32:26 http://Omdubarakundese.blogg.se
    Svara
  • Hej! Mikaela är en av mina bästa vänner o hon lägger ner väldigt mycket tid på sin blogg o det vore häftigt om någon som är så proffsig som du kunde tipsa den, hon skulle bli så glad! Hon älskar blommor, det är hennes passion! Hon tar väldigt mycket bilder, o fina sådana! Jag skulle bli så glad om du tipsa henne! 🙂
    Älskar din blogg Fanny! Kram!

    Juliaa 2013-06-01 08:59:21 http://mikaaelaandersson.blogg.se/
    Svara
  • Jag tycker att http://nickys.se är en riktigt bra och underbar blogg. Hon har säkert en hel del läsare men jag tycker att den ska bli mer upptäckt av fler personer. Hon tar väldigt fina bilder samt att hon skriver riktigt bra och intressanta inlägg.

    Julia 2013-05-29 15:53:09
    Svara
  • http://wornbyanna.devote.se/

    Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg!
    Jag är en 22 årig skärgårdstjej, som älskar kläder och visar upp mina senaste inköp och outfits. Ni får även se en del av min vardag tillsammans med familj och vänner 🙂

    Anna 2013-05-29 10:33:20 http://wornbyanna.devote.se/
    Svara
  • Vill tipsa om denna tjejen (fannyallanson.devote.se)
    Född -95. Flera uppdateringar om dagen, snygga bilder och rolig läsning för alla tjejer (även killar). Hon skriver om allt möjligt och ger roliga tips. Delar med sig av snygga outfits och även inlägg ur hennes vardagsliv.
    Hennes blogg borde bli mer uppmärksammad tycker jag!
    Kram.

    Jenni 2013-05-29 07:40:50
    Svara
  • Vill tipsa om min egna blogg med mode,
    outfits och smått & gott!

    Emelia 2013-05-28 23:22:58
    Svara
  • Jag heter Josefine och bor i en tråkig stad i Dalarnas urskogar. Just nu håller jag på och pluggar till stylist där mina mål är att bli bäst!
    Mitt största intresse här i livet är mode. Jag är verkligen ett mode-freak.
    Detta kan anses vara konstigt från ganska många och speciellt här det jag bor..på landet, trots många blickar, viskningar och hugg i ryggen har ingenting stoppat mig från att sluta göra det jag älskar. Det bästa jag vet är att ha välorganiserade outfits, ta med mig kamerastativet ut och posera. Mina Jeffrey Campbell’s, ett par höga shorts, en tisha, mina raybans och stora maffiga smycken som ger det där lilla ”extra”. That’s my thing. Jag älskar att inspirera andra människor när jag får så positiv respons. Att vara en förebild för andra är något som bara gjort mig starkare!!
    Jag ägnar all min tid på min blogg, för där kan jag vara mig själv!! http://josefinesmode.devote.se/
    Jag vill så klart ha en större blogg, men det är något man får kämpa sig till som allt annat här i livet!
    I min blogg skriver jag framförallt om mode, jag lägger alltid ut dagens outfit, skriver lite om mitt tråkiga liv på landet, tipsar om kläder, skriver om mitt liv som pluggande-stylist osv.

    Josefine 2013-05-28 19:18:38 http://josefinesmode.devote.se
    Svara
  • http://glossfashion.com/fridawiman/
    Grym blogg som verkligen förtjänar att uppmärksammas!! Den har en blandning av fina bilder, mode och Fridas vardagsliv. Bra uppdatering är det med – helt klart värt fler besökare! 🙂

    Lina 2013-05-28 19:11:13
    Svara
  • Min flickvän har precis börjat driva sin blogg seriösare och vill gärna ha följare för att komma igång ordentligt och ha en anledning till att fortsätta. Hon förtjänar det!

    http://annchristineagrens.blogg.se

    Viktor 2013-05-28 18:56:10
    Svara
  • Det är min lillasyster som driver denna bloggen. Hon lägger ner mycket tid och energi på den. Min lillasyster brukar ibland komma och säga till mig att hon ska ge upp med bloggandet, men då brukar jag uppmuntra henne med att det lönar sig i längden om hon fortsätter. Därför hade det varit roligt om någon som du hade tipsat om hennes blogg, då skulle hon bli lite mer uppmärksammad.

    Min lillasyster är även modell för en av Sveriges största modell agenturer, Stockholmsgruppen. Hon blir allt mer uppmärksammad inom modellvärlden, och det är och ska bli roligt att följa henne som modell. Vi har också en häst som hon tävlar med, så man får följa hennes fritid med hästen. Hon är också väldigt intresserad av foto och mode. Så hennes blogg är väldigt ”blandad” 🙂

    /Stolt storasyster

    Linn Krüger 2013-05-28 18:05:54 http://krugers.devote.se
    Svara
  • Min kompis har en jätte fin blogg, hon lägger ner mycket tid på den och har alltid med kameran.

    Johanna.tapper.se
    http://johanna.tapper.se/#home

    Alicia 2013-05-28 16:04:50
    Svara
  • Jag vill tipsa om min egen blogg – http://larssonsannas.blogg.se/

    En positiv blogg där texten är minst lika viktig som resten. En blogg som sticker ut från mängden. En blogg med lifestyle, mode och resor.

    Sanna 2013-05-28 14:47:23 http://larssonsannas.blogg.se
    Svara
  • Jag är en glad tjej på 17 år som heter Michelle Mariolina, jag älskar att blogga och skriva och jag tror nog (hoppas) att det syns att jag tycker om det när man läser min blogg! Jag skriver om allt från outfits, inspo, sånt som rör sig i huvudet på en tonåring till min vardag

    Min pojkvän la ner flera jobbiga timmar och veckor på att fixa min blogg som den ser ut idag! Och jag lägger ner mycket tid så att inläggen ska se proffsiga ut! Kram M!!

    Michelle Mariolina 2013-05-28 14:20:01 http://michellemariolina.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle verkligen vilka tipsa om en blogg som alltid får mig att bli inspirerad till att träna, få bra betyg i skolan, veta vilka kläder jag ska ha, tips på goda maträtter o.s.
    denna blogg: http://emelieebergstrom.blogg.se/
    En tjej från Falun som bloggar om sin vardag, vilka hon umgås med, hur hon tränar, goda mat-tips, inspirations bilder på allt möjligt, outfits och vanliga enkla inlägg
    Hon är en tjej som spenderar mycket tid åt bloggen och förtjänar verkligen fler läsare.
    Hon tar fina bilder i staden Falun och skriver om hur hon trivs på gymnasiet där och inspirerar andra till att gå i skolan.
    En toppentjej med en toppenblogg!

    Emelie-Anna 2013-05-28 13:26:13
    Svara
  • http://matildaolen.blogg.se/

    En glad och härlig tjej som bloggar om allt mellan himmel och jord,och ger tid till varje inlägg och bild. Hon lyckas verkligen få den så himla rolig att läsa!

    Hanna 2013-05-28 07:44:32
    Svara
  • granboms.blog.se

    en mycket faktarik blogg om en tjej, 19 år, som snart blir färdig utbildad frisör. Ger bra med tips och inspiration som lägger ner mycket tid på bloggen och ger ett seriöst intryck.

    Elsa 2013-05-28 00:12:53 http://elsaisgren.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag vill tipsa om en fantastisk blogg. På www.carolines.eu skriver min vän Caroline om hennes största intressen: mode, mat och resor. En härlig inspirationskälla i vardagen!

    Jenny 2013-05-27 23:40:09 http://www.carolines.eu
    Svara
  • Jag tänkte jag kunde tipsa om egna blogg. Jag är 22 år gammal och har läst olika bloggar väldigt länge men det var inte förens några månader tillbaka som skaffade min egna. Du har bland annat varit min förebild. Bloggar om det som intresserar mig (mest skönhet, mode & foto)!

    Sofia 2013-05-27 23:38:54 http://lovejournal.blogg.se/
    Svara
  • En blogg av fyra 18 åriga vänner som älskar indiemusik!

    http://thelooks.devote.se/

    Hanna 2013-05-27 23:00:38
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg som handlar om livet som studerande i Spanien. Jag tror att det kan vara en bra inspirationskälla för andra som vill göra något liknande och jag delar ofta med mig av mycket bilder! Tack för en bra blogg förresten! 🙂

    Johanna 2013-05-27 22:44:27 http://www.lindenjohanna.blogg.se
    Svara
  • Tipsar gärna om min egen blogg (http://yoweis.wordpress.com)!! Väldigt personlig och handlar mest om mitt liv här och nu. Livsstilsblogg/dagbok kanske man kan säga. Kanske inte alls det du är ute efter men jag ger den ändå en lite chans här. Har hållit på med att blogga hur många år som helst nu, sedan 2007 närmare bestämt. Gör det i stort sett bara för min egen skull, tycker det är så mysigt att pyssla med lite bilder och lite text. På senare tid har ju en del vänner och bekanta hittat dit så jag försöker skriva relativt regelbundet :). Kram på dig och tack för en fin blogg!!

    Helena 2013-05-27 22:19:17 http://yoweis.wordpress.com
    Svara
  • Vill tipsa om glossfashion.com/lisawho. Det är en såndär mysig lite depp blogg med fantastiska texter, recept och kläder. Ge den en chans, den är värd det.

    Asfgjkl 2013-05-27 22:12:07 http://glossfashion.com/lisawho
    Svara
  • Kul med en sådan här tävling! Jag lägger verkligen ner min själ i allt gör jag med min blogg – alltifrån design, till bilder och texter. Jag föredrar alltid kvalitét framför kvantitet och har jobbat med bloggen sedan 13 års ålder, men den håller samma nivå hela tiden. Jag önska att få min egen blogg uppmärksammad i din egen fantastiska, så att jag kan få möjlighet att nå ut till fler med det jag brinner för. Jag delar med mig av en mix av mina passioner och allmänt fina saker här i livet, som faller mig i smaken att skriva om 🙂 Krossar fingrarna för att du ska välja just min lilla blogg och önskar dig en superfin sommar! Keep up the good work! Kram, Isabel

    Isabel 2013-05-27 22:07:13 http://isabels.webblogg.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om min egna blogg! Jag skriver mycket om min vardag och också om blommor som är mitt stora intresse. Delar med mig av mina bilder jag tar dagligen!

    Mikaela 2013-05-27 21:59:40 http://Mikaaelaandersson.blogg.se
    Svara
  • såg detta inlägget och får man vara så ego att man tipsar om sin egen blogg?

    Det fina va att jag läste igenom alla kommentarer och ser att en tjej tipsat om min blogg. blev helt varm i kroppen, så fint!

    Min blogg handlar i alla fall om mig själv, Elin och är 17 år och är en tjej som är kameragalen, modeälskare och njuter av varje sekund tillsammans med vänner eller med pojkvännen. Sen är det ju en sak som är lite jobbigt men samtidigt viktigt, jag skriver även en del om min anorexia. har varit väldigt sjuk i det, även inlagd ett antal gånger, gått igenom mycket alltså. Men nu är jag här idag, har tagit upp mig många steg på den långa friskhetstrappan och kämpar fortfarande på.

    Det skulle vara roligt att få ännu fler läsare som hittar insperation, peppar eller bara läser. många kramar

    http://sssmiley.se/

    elin 2013-05-27 21:37:46 http://sssmiley.se
    Svara
  • kan man tipsa om sin egen ^^ http://kiimm.blogg.se/

    kim 2013-05-27 21:07:44 http://kiimm.blogg.se
    Svara
  • http://karolinss.se !!!

    emelie 2013-05-27 20:21:17
    Svara
  • Hejsan! Först och främst så måste jag säga, Fanny! Du har en SJUKT bra blogg och jag följer den dagligen, älskar den samt bilderna! 🙂

    Jag vill tips om en god väns blogg, Julia heter hon. Hon är en modetokig, 17årig tjej med långt blont hår, hon skriver i sin blogg om mode för killar och tjejer, makeup, vardag och eftersom hon är så pass söt till utseendet så kan man inte låta bli att älska hennes bilder.
    Hennes blogg: http://juliaakarlsson.myshowroom.se

    Jag vill dessutom tipsa om min egen blogg, där jag skriver om min vardag och min resa till att bli stylist! Lägger ut mycket bilder på naturen och min ursöta vovve. Bilder med kvalité föredrar jag, så tar mest sådana bilder.
    Min blogg: http://dreamzis.blogg.se

    Många kramar! 🙂

    Matilda 2013-05-27 20:17:52 http://dreamzis.blogg.se/
    Svara
  • Jag tycker alltid det känns som en viss pinsamhet att tipsa om sig själv här, trots att det är en fantastisk möjlighet! *MEN NU GÖR JAG DET!*

    Jag heter Moa, 17 år gammal och driver bloggen http://moasplace.blogg.se. Jag fotograferar varje dag då det är ett stort intresse. Redigerar sedan bilderna och lägger upp dom på bloggen, med bra kvalité. Jag vill synas. Jag har en dröm om att någon gång i framtiden ha ett företag som fotograf och få fotografera både barn, bröllop och porträtt. Jag vill att folk ska uppmärksamma mina fotografier, men man behöver en liten knuff på vägen.

    I min blogg kommer man framför allt att få se fotografier tagna av mig. Foton som kallas fotografier, på te.x blommor eller vattendroppar, men också vardagsbilder. Jag lägger ner tid på att även få en vardagsbild ”fotografi-fin”.

    Tack för denna möjligheten, Fanny! 🙂

    Moa 2013-05-27 19:54:29 http://moasplace.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag skulle vilja tipsa om min blogg, www.sarassplace.blogg.se som jag haft i flera år, har utvecklats enormt med den, haft läsare som följt mig genom cancer osv. Lägger även upp en ny video idag med några tjejer som berör ämnet. Jag visar upp outfits, shopping och mycket bilder, plus att ja älskar att visa kvalité på bloggen genom systemkameran främst. Skulle vara väldigt kul att få en knuff i rätt riktning!! 😉

    Sara 2013-05-27 19:44:34 http://Sarassplace.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny, och äntligen måste jag bara säga! Jag har väntat på att du ska skriva ett inlägg som detta. Läser din blogg varje dag och vet hur bra du är på att välja ut små guldkorn som ofta blir till nya favoriter. Den här gången hoppas jag att det är min blogg du faller för!

    Jag har bloggat i flera år men har precis kommit igång igen efter en längre paus. Med våren kom motivationen och lusten att fota och skriva igen. Jag älskar att fota, och min blogg innehåller framför allt vackra modebilder, produktrecensioner av makeup- och skönhetsprodukter, bilder från min vardag och en hel del shoppingtips. En blandning av mode, skönhet och vardag helt enkelt.

    Jag lägger ner mycket tid på alla bilder och texter i varje inlägg, något som jag hoppas syns när man läser min blogg. Håller tummarna för att du gillar den!

    Mia Elisa 2013-05-27 19:38:26 http://miaelisa.blogspot.com
    Svara
  • http://channa.forme.se/

    Hon uppdaterar vardagligen 2-3 inlägg/dag med snapshots från sin vardag varierat med bilder från hennes systemkamera. Hon skriver om sin vardag, träning, inredning och mode. En gott och blandat påse!

    Ida 2013-05-27 19:22:17
    Svara
  • Hej, jag brukar läsa Carolines: http://www.carolines.eu/
    Hon skriver mycket om resor och sitt liv i Chicago, Dubai och Stockholm – mycket restaurang och aktivitetstips. Dessutom snyggt mode och fotografi, hon har ett sminkjobb på ett klädföretag och bloggar om deras shoots. Värt att kolla in!

    Boudicca 2013-05-27 19:13:43 http://www.carolines.eu/
    Svara
  • jag tänkte faktiskt tipsa om min egna blogg. I min blogg kommer det upp väldigt mycket bilder på natur,djur och framförallt så vill jag göra bra inlägg när jag uppdaterar. väldigt noga med kvalitén och vill inte bara göra ett inlägg bara för att jag måste. lägger även upp lite bilder på nytt i garderoben. kan även komma upp en text då och då. och alla texter jag lägger in på bloggen dom är menade,sanna och ingen påhitt.

    http://mymagnussons.devote.se/

    my 2013-05-27 19:11:10 http://mymagnussons.devote.se
    Svara
  • Hej!
    Jag skulle faktiskt vilja tipsa om min egna skönhetsblogg 🙂 Är en tjej på 18 år som läser 2 året till att bli en Hair & Makeup stylist. Jag har redan börjat få jobb som en frilansare, detta är vad jag brinner för och på min blogg visar jag sminkningar, fotograferingar, event, tipsar om bra och dåliga saker och mycket mer! Kika gärna in!

    Jackeline 2013-05-27 19:01:59 http://backstagestyling.blogg.se
    Svara
  • Åh vad kul!
    Som många andra har gjort så tipsar jag om min egna lilla blogg 😉
    Jag bloggar om mode, inspiration och tips, men också om vad som händer i min vardag. Det införskaffades nyss en systemkamera, så bilderna på bloggen har blivit bättre på sista tiden! Jag försöker oftast att tänka på kvalitet före kvantitet, kram
    (Älskar din blogg!)

    Olivia 2013-05-27 19:00:58 http://oliviazlifestyle.blogg.se
    Svara
  • sssmiley.se
    en riktigt duktig tjej som verkligen förtjänar att få fler läsare, kämpar mot sin anorexia och älskar mode.

    Louice 2013-05-27 18:59:58 http://sssmiley.se
    Svara
  • Elista.devote.se!!!

    Jossan 2013-05-27 18:44:31
    Svara
  • Fridawiman.se , livbakar.blogg.se och lovisabarkman.se

    Grymmaaaaa bloggar!

    Mia Näslund 2013-05-27 18:36:51 http://www.miianaslund.blogg.se
    Svara
  • Hehe, (lite ego) men jag vill tipsa om min egen blogg där jag skriver om min vardag, mode och tipsar en gång om dagen om skönhetsprodukter!
    Hade varit hur gulligt som helst om du hade valt mig och jag hade länkat dig på min blogg med och jag hade blivit hur glad som helst!!!
    Kram!

    Malin Karlsson 2013-05-27 18:23:30 http://malinkarlsson.nu
    Svara
  • Vad kul! Jag vill tipsa om min blog: carolines.eu
    Jag har redan bloggat för ungefär ett år via linasadventures.blogspot.com men carolines.eu gick online förra veckan. Bloggar om mode, resor, och mat! Skriver mest på engelska men ibland blir det på svenska också, om det är relevant till mina svenska läsare! Bor i Chicago just nu! Skulle älska att få lite nya läsare! 🙂

    Caroline 2013-05-27 18:20:05 http://carolines.eu
    Svara
  • Jag tycker att holmbomemma.blogg.se ska få mer uppmärksamhet?
    Hon skriver mycket om olika serier och om sitt liv. Sedan är det öven en del mode. Men hon tar inte särskilt mycket egna bilder men ibland kommer det upp egna bilder.

    Frida 2013-05-27 17:55:49 http://
    Svara
  • Åh vad kul!! Alltid kul med nya tips på bloggar 🙂
    Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg, hehe. Skriver väldigt mycket om min vardag och det som intresserar mig och försöker att alltid ha nya och fina bilder i varje inlägg 🙂
    Vore jättekul med lite nya läsare att inspirera och inspireras av.
    Kram

    Madeleine 2013-05-27 17:36:00 http://jaensson.blogg.se
    Svara
  • Tipsar om min egna blogg hehe.
    Jag heter iallafall Elin och är 17 år och bor i Falun.
    Bloggar framförallt om mode och kläder men även en hel del om skönhet och träning.
    En blogg fullspäckad med inspiration helt enkelt!

    elin sundgren 2013-05-27 17:20:06 http://www.elinsuundgren.blogg.se
    Svara
  • Hej!

    Jag vill tipsa om min kompis blogg, www.rebeccalahti.blogg.se

    Hon bloggar främst om mode, men även om hennes vardag. Hon är en sån grym och trevlig person och hon brinner för det hon gör! Hon älskar att visa outfits och blogga, upptaderar ofta och det är bra kvalité på bilderna. Så hon är verkligen värd att få mera läsare! 🙂

    Lovisa 2013-05-27 17:12:11
    Svara
  • ellenkleiman.blogspot.se

    Sååååå fina bilder!

    Wanda 2013-05-27 17:11:46
    Svara
  • Jeg vil gerne tipse min egen blog http://katrinekorning.com/
    Jeg er fra Danmark, og jeg har blogget i et år nu, og har lige startet en ny blog, da jeg ikke var tilfreds med min gamle blog. Jeg har nu lavet mit eget design, fået en flot header og virkelig lagt mange kræfter i min nye blog. Jeg vil så gerne have folk skal se min blog, da den indeholder virkelig mange fine ting. Jeg blogger om tøj, sminke, min hverdag og mere. Men jeg føler bare at jeg står fast lige nu, og at jeg ikke får flere læsere. At blive en kendt og inspirerende blogger er min største drøm. Jeg har ingen job, ingen fritids interesse, fordi det er bloggen. Bloggen er min passion og jeg ELSKER at blogge. Jeg ville være evig taknemmelig, hvis du vil hjælp mig. Jeg skriver både på dansk og engelsk på min blog, så alle kan følge med.

    Jeg er selv så inspireret af din blog, og har kun lige opdaget den for nylig, men er allerede helt vild med den! Du er så smuk! 🙂

    katrine korning Lund 2013-05-27 17:06:18 http://www.katrinekorning.com/
    Svara
  • Jag älskar http://www.helenasfotografi.se/blogg 🙂 Hon uppdaterar ofta och alltid med fina härliga bilder. Hon jobbar som fotograf och driver eget och det är kul att hänga med på utmaningarna det innebär, och såklart se hennes fina bilder (som tex dessa http://www.helenasfotografi.se/2013/05/varlycka-och-babyskratt/ )

    Anna 2013-05-27 17:05:03
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa mig själv. Jag bloggar på www.mthorneus.blogg.se. Har bloggat i flera år nu, men de senaste året har jag fått upp intresset för att fota också. Jag älskar kläder och mode och försöker fylla min blogg med både det men även mycket vardagsbilder. Det bästa jag vet är att få respons på mina bilder, men det händer inte så ofta då jag inte har så himla många läsare. Känns så tråkigt när man verkligen tycker om att fota och visa upp sina kläder och lägger ner tid på att blogga och sedan knappt får någon respons. Vill kunna nå ut till folk och inspirera andra. Samtidigt visa andra att man faktiskt kan shoppa mycket (billigt och snyggt) fast man är en så kallad ”fattig student”. Jag hoppas att du tar dig tid att titta på min lilla blogg och tycker om det du ser! Kram Moa

    moa 2013-05-27 16:55:20 http://mthorneus.blogg.se
    Svara
  • Som många andra så vill jag också ”tipsa” om mig själv. 🙂

    Jag har ingen särskild stil eller liknande och just nu har jag inte hunnit blogga så mycket eftersom det hänt så mycket i skolan. Men när jag har tid tycker jag det är kul att blogga flera gånger per dag och det handlar oftast om min vardag, men tycker också det är kul att fota (framför allt natur), ibland kommer det upp några självporträtt, älskar mat så blir många inlägg om det, lite om träning, lite outfitbilder och sen tycker jag det är kul att försöka vara rolig haha 🙂

    Det skulle vara riktigt kul att få vara med på din blogg Fanny, både för att det skulle betyda mycket att du valde ut mig och att du läst min blogg men också för att det är betydligt roligare att uppdatera sin blogg när man har fler besökare 🙂 Kram!

    http://emmyis.blogg.se

    Emmy 2013-05-27 16:41:34 http://emmyis.blogg.se
    Svara
  • Kika gärna in på min hälsoblogg där jag lägger fokus på HELHELTSHÄLSA. Här är min bloggbeskrivning:

    Det är min tur att vara stark!
    Antonia Eriksson. En hälsotokig 18-åring vars mål är att hitta balans och välbefinnande. Mitt stora intresse är kost och träning och på fritiden hittar ni mig därför oftast i köket, på gymmet eller ute på vägarna i löparskor. Jag tror inte på dieter utan fokuserar istället på en sund livsstil med HÄLSA i fokus. Jag älskar att resa, skriva, lära mig nya saker, utveklas och inspireras av andra människor. Jag har kämpat mig fri från den hemska sjukdomen anorexia och försöker idag att vara ett stöd för människor i samma situation, och en inspiration mot det friska. Jag har även fått diagnosen utmattningsdepression och lär mig varje dag att hantera stress och att lyssna och ta hand om min kropp. På min blogg kommer ni att hitta allt från inspiration och motivation till tips, tricks, recept och även personliga inslag från min vardag.

    Antonia 2013-05-27 16:33:38 http://eatmoveimprove.myshowroom.se
    Svara
  • Jag tipsar om min egna blogg. Har nu bloggat i några år och lägger mycket tid på bloggen. Men nu har jag kommit in i en bloggtorka. Därför skulle det varit otroligt roligt att bli tipsad på din blogg, för att jag tror det är det jag behöver. En liten spark i baken helt enkelt.

    http://rebeccahanssons.blogg.se

    Rebecca 2013-05-27 16:29:18 http://rebeccahanssons.blogg.se/
    Svara
  • Bor i göteborg, läser till frisör, tränar, reser mycket, shoppar och älskar att fota!♥

    http://victoriaeklund.blogg.se/

    Victoria♥ 2013-05-27 16:24:10 http://victoriaeklund.blogg.se/
    Svara
  • Jag tänkte faktiskt tipsa min egna (som många andra gör). Har bloggat i ett år och lägger mýcket tid till bloggen. Skriver om min vardag, mode, träning, filmer och en massa annat som poppar upp i huvudet. Bloggen är verkligen mig. Det skulle vara så otroligt kul att få vara med på din blogg som ett tips från dig och det skulle betyda mycket att kanske få någon mer läsare.
    Kramiz

    http://www.nattstad.se/Remember%20to%20smile

    Mikaela 2013-05-27 16:10:12 http://www.nattstad.se/Remember%20to%20smile
    Svara
  • Vill tipsa om michellesundberg.blogg.se jätte intressant blogg med många fina bilder och tips, recept m.m 🙂

    Pernilla 2013-05-27 15:37:48
    Svara
  • paulineaberg.spotlife.se

    där skrivs allt om kreativitet, mode, sömnad och londonliv + massa foton.

    p 2013-05-27 15:25:49
    Svara
  • Denna blogg : http://emelieebergstrom.blogg.se/
    Är verkligen ett bra tips till er som vill läsa om ALLT.
    Hon är duktig på att skriva intressanta och lagom långa inlägg, mycket bilder på det hon gör samt inspirerande bilder.
    Denna tjej skriver mycket om mode, träning, hälsosam kost, ohälsosam kost, skolan, vad hon gör på dagarna, sin familj, sin pojkvän o.s.v.
    Hon har snygga outfit bilder var & varannan dag vilket jag tycker är bra för vissa bloggar som bara har outfit-bilder eller bilder på sig själva blir riktigt tråkiga.
    Hon tipsar även om goda smoothies ganska ofta samt träningstips.
    Verkligen värd att kika in på och kika runt i arkivet!
    http://emelieebergstrom.blogg.se/
    http://emelieebergstrom.blogg.se/

    Tuva Larsson 2013-05-27 15:24:00 http://
    Svara
  • Tänkte tipsa om två tjejer! 🙂
    EMELIE ( http://emeliesofiejohnsson.devote.se/ )
    MATILDA ( http://www.nattstad.se/dodaz )

    Louise 2013-05-27 15:23:01
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om en ny blogg som jag hittat! Grymt duktig tjej(:
    http://jjosefin.devote.se/

    Emelie 2013-05-27 15:11:43
    Svara
  • Jag vill tipsa om den här bloggen: http://jennhyolsson.blogg.se/
    Som är min bästa väns. Hon lägger ner mycket tid på sin blogg och har gjort i flera år. I bloggen skriver hon inte så mycket utan det är mest vanliga bilder och outfitbilder som gäller, men när hon väl skriver så rör det sig om henne tankar, känslor och åsikter men också mycket ”pepp”texter till hennes läsare. Jag tycker att hon gör ett bra jobb och jag vet att hon skulle bli jätteglad om det uppmärksammades 🙂

    Josephine 2013-05-27 15:07:43
    Svara
  • Hej vill tipsa om den här bloggen, www.amicus.devote.se det är två tjejer som uppdaterar och har väldigt fina bilder!

    Kram

    Sofia 2013-05-27 15:00:45
    Svara
  • Måste verkligen tipsa om min favoritblogg som jag läst i flera år, med sååå fina bilder, snygga outfits och bra uppdatering:

    http://karolinss.se

    Du måste verkligen kolla in den!! Älskar din blogg

    Amanda 2013-05-27 14:48:53
    Svara
  • www.andreaviktoria.blogg.se
    Andrea har en stil jag blir jätteinspirerad av! Dessutom är hon en så himla härlig och positiv tjej. Man blir glad bara att gå in på hennes blogg!! Hon skriver även mycket om träning, hennes vardag och så gör hon massa videoinlägg. Hennes blogg har enligt mig allt, och det bästa är att hon uppdaterar väldigt bra. Andreas blogg förtjänar ännu fler läsare tycker jag 😀

    Sofia 2013-05-27 14:43:02
    Svara
  • Vill tipsa om min kompis blogg www.fannygram.blogg.se
    Hon har väldigt blandat, både musik, mode, tips och outfitbilder och vanliga+ djupare inlägg. Väldigt kul att läsa den, och jag vet hur gärna hon vill ha fler följare! 🙂

    Cissi 2013-05-27 14:34:52
    Svara
  • Vill tipsa om modebloggen fashionx.spotlife.se
    Handlar inte om dom själv utan om mode. Vad dom gillar, dom ger tips, collage, mycket inspiration mm. Älskar den bloggen! Kram

    Klara 2013-05-27 14:34:08
    Svara
  • Måste verkligen tipsa er om mina fina väns blogg -> http://carolinalingh.blogg.se/
    Hon tar superfina bilder och hon lägger ner tid och känsla på att få fram fina bilder. Hon har en supercool stil och är otroligt duktig på foto! Hon är så värd att få fler läsare som ser hur duktig hon är!

    Fanny 2013-05-27 14:12:52 http://fannysahlqvist.blogg.se
    Svara
  • http://andreatherese.blogg.se

    Hon skriver om sin vardag och hon behöver uppmärksamhet för att komma igång med bloggandet. Hon ska börja sätta krut på träning och mode!

    Viktor 2013-05-27 14:11:49
    Svara
  • Tänkte också tipsa om min egna blog, haha. Försökte redan en gång men det verkade inte gå igenom?
    Jag skriver ingen mode/ livstilsblogg som de flesta, men om mitt nail art intresse. Är väldigt intresserad av att fixa till naglarna på olika sätt och söker inspiration från flera ställen för att hela tiden bli bättre. 🙂
    http://lindachristal.blogspot.com

    Linda 2013-05-27 14:11:27 http://lindachristal.blogspot.com
    Svara
  • Jag tipsar gärna om min egna blogg! Jag är 17 årig fotograf som driver ett eget företag. Jag fotograferar väldigt mycket natur, mode och modeller. Jag jobbar även med hästfotografering. I bloggen får man ta del av väldigt mycket bilder, mycket mode, tips och massa humor! 🙂

    Svara
  • Tänkte också tipsa om min egna blogg, haha. Det är dock ingen mode/ lifestyle blog, utan jag lägger upp bilder på min nail art. Älskar att fixa till mina naglar och gör det typ varannan/ var tredje dag. 🙂
    http://lindachristal.blogspot.com

    Linda 2013-05-27 13:55:58 http://lindachristal.blogspot.com
    Svara
  • Jag vill tipsa om min egen! Lägger ner otroligt mycket tid och vill verkligen inspirera till att mode är så mycket mer än trender!

    Jag har en intervju i veckan med olika stil förebilder och uppdaterar minst 2-4 ggr per dag!

    http://finest.se/alotlikefashion

    Fredrika 2013-05-27 13:54:22 http://finest.se/alotlikefashion
    Svara
  • Åh, vad kul! Bra bloggtips tackar man ju aldrig nej till!

    Tipsar gärna om min egna blogg (haha, ego!) där jag skriver mycket om träning och min vardag. Är även mycket öppen, skriver om personliga saker såsom min ätstörning jag var nere i för ett år sedan.
    Uppdaterar med blogginlägg ungefär 6 gånger/vecka med väl utvalda bilder.

    Linn 2013-05-27 13:47:33 http://List.blogg.se
    Svara
  • http://glossfashion.com/josefinekstroms/

    Denna tjej har alltid väldigt snygga och högupplösta bilder. Älskar att klicka in där och bli inspirerad!

    Louise 2013-05-27 13:46:27
    Svara
  • Hej! Jag vill tipsa om den här bloggen: annayellowbanana.se (den ligger på nojesmix.com/mode). Tror inte det är alls många som läser den (verkar inte så iaf) men den är skitbra enligt mig! Hennes instagram har dock börjat få lite fler följare nu: annayellowbanana. DÖSNYGG tjej!!! 🙂 Hon lägger verkligen ner tid på outfits, olika tips osv och är en riktig inspiration! Kram!

    Malin Gråsten 2013-05-27 13:44:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!