Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MINIFLYTT

Godmorgon! Nu har jag snart möte med han som håller i hela vårt stambyte och sedan flyttar jag hem till mamma och pappa för en månad. Det känns lite konstigt att flytta hem igen när man bott hemifrån ett halvår, lite som att utvecklas bakåt, men samtidigt så ska det bli riktigt härligt med sjötomt, kunna äta frukost nere på bryggan och sola när jag vill. Man kan känna sig lite instängd i en lägenhet utan balkong annars nu när ”sommaren” är så ny! Dessutom så blir det betydligt närmare till jobbet och jag får tillgång till bil! Hur som helst, nu måste jag sätta fart men vi hörs senare!

Good morning! Soon I’ll have a meeting with the guy responsible for our entire pipe replacement and then I’ll move back in with mom and dad for a month. It feels a bit strange to move back home when I’ve lived away from home for six months, liket evolving backwards, but at the same time it will be really nice with the lake, being able to eat breakfast down on the bridge and sunbathe whenever I want. I feel a bit ”trapped” in an apartment without a balcony now that summer is so new! In addition, it will be much closer to work and I have access to a car! Anyway, now I have to get moving, but we talk later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind