ONE YEAR AGO

Idag var det här exakt ett år sedan! Jag tog med mig tio kompisar och Jesper tog med sig tio kompisar och så träffades vi allihop på mitt sommarställe en helg. Så himla kul och mysigt! Vi hade hoppats på att kunna göra samma sak i år men nu är alla utspridda i världens alla hörn. Hur som helst, jag är redan sminkad, friserad och finklädd för jag ska strax iväg på mitt lilla kusinbarns dop! Det ska bli så mysigt att träffa hela släkten igen och framförallt lilla Leo. Jag har på mig en ny klänning också så jag ska försöka se till att få lite outfitbilder tagna senare. Vi hörs sen!

Today this was exactly one year ago! I brought ten friends and Jesper brought ten friends and we all met at my summer place one weekend. We had so much fun! We had hoped to do the same this year, but now everyone is scattered all around the world. Anyway, I’m already wearing makeup, my hair is done and I’m dressed cause I’m on my way to my little cousin’s baby’s christening! It will be so nice to see my family again, and above all, little Leo. I’m wearing a new dress as well so I’ll try to make sure to get some outfit photos taken later. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!