LEO'S DOP

Åh vilket mysigt dop det var, och vilket toppenväder! Leo var på gott humör hela tiden och han fick en massa fina presenter. Nu är jag hemma igen och det känns som att jag har kört ett helt arbetspass idag, jag är dödstrött! Men det finns ingen tid för det utan nu ska jag ta tag i att packa lite mer och sedan blir det myskväll med pojkvännen. / Oh, what a beautiful baptism it was, and so nice weather! Leo was in a good mood all the time and he got a lot of nice presents. Now I’m home again and it feels like I have worked a full shift today, I’m sooo tired! But there’s no time for that, now I’ll pack some more and then have a movie-night with my boyfriend.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!