BORTGLÖMDA LONDONBILDER

Nu ska jag ta mitt pick och pack och ge mig iväg till stan för lite ärenden. Jag ska passa på att kolla på lite nya sommarkläder också. Det är galet hur mycket jag längtar till riktig värme så att man kan gå barbent varje dag! Vill verkligen använda alla mina nya shorts. Sedan när jag kommer hem ska jag packa ihop lite grejer för veckorna hemma hos mamma och pappa och sedan är det taconight!

A few forgotten pictures from London. Now I’ll take my bag and take a walk to town for some errands. I’ll take the opportunity to check out some new summer clothes too. It’s crazy how much I long for real warmth so I can wear shorts every day! I really want to use all my new shorts. Then when I get home, I’ll pack up some stuff for the week at home with mom and dad and then it’s taco night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!