Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INSTAWEEK

Fannystaaf @ Instagram

I morse stormade hantverkare min lägenhet och började tömma den på möbler. Ingen pratade svenska och jag stod här helt panikslagen. Efter att jag hade ringt några samtal fick jag reda på att de skulle stambyta hela min lägenhet från och med på måndag. Jag visste ju att det skulle hända men jag trodde att det var flera månader kvar så jag känner mig lite stressad över att från och med måndag har vi ingen toalett, dusch eller kran att diska under för än i Juli. Surprise surprise… Så nu ska vi flytta hem till mamma och pappa en månad så jag har lite packning att stå i idag. Hur packar man för en månad?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind