WEDNESDAY

Hej! Idag har jag en inte-röra-mig-ur-soffan-dag. Jag kände mig lite hängig igår och jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu så jag tänker inte riskera någonting. Senare kommer Frida hit och håller mig sällskap i alla fall. Vi har inte träffats sedan nyårsafton då hon har varit i Asien i flera månader men nu är hon äntligen hemma! / Hello! Today I have a not-move-from-the-couch-day. I felt a little sick yesterday and I really don’t have time to be sick right now so I’m not risking anything. Later, Frida will come here to keep me company. I have not seen here since New Year’s Eve because she has been in Asia for several months but now she is finally home!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!