YESTERDAY'S

Här är en sneak peek på gårdagens outfit. Jag publicerar hela senare! Nu ska jag iväg till jobbet för en heldag. Det ska komma lite varor idag som jag beställde förra veckan så det ser jag fram emot! Det är även en ny ”möbel” med i den beställningen som ska hem till mig. Jag hoppas att den passar, jag tror att den kommer göra otroligt stor skillnad!

Here is a sneak peek at yesterday’s outfit. I’ll publish the whole outfit later! Now I’m off to work for a whole day. There will arrive some items today that I ordered last week so I’m looking forward to that! There is also a new piece of furniture with that order that are coming home with me. I hope it fits, I believe it will do an amazingly big difference!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!