A PART OF MY SHOE COLLECTION

Från vänster till höger, uppifrån och ner/From left to right, top down: Weekday, Sarenza, Semesterfynd, Nelly, Sarenza, Steve Madden, Steve Madden, Sarenza, Zara, Bianco, Bianco, Zara. 

Detta är mina favoriter i sommar! Jag har precis röjt undan vinterboots i alla dess former för att ge dessa godingar all plats i skoskåpet. Bootsen får vänta på vinden tills hösten kommer igen. Jag kan knappt vänta tills jag får matcha dem med söta sommarklänningar, dressade shorts och färgglada byxor. Det är verkligen underbart när sommaren är på väg…

These are my favorites this summer! I’ve just cleared away all my winter boots in order to give these beauties all the space in my shoe wardrobe. The boots get to wait in the attic until the fall comes again. I can hardly wait to match them with cute summer dresses, dressy shorts and colorful pants. It’s really wonderful that summer finally is on it’s way …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!