OVERDRESSED

Topp: TopShop, Byxor: River Island, Skor: Zara, Klocka: Guess

Top: TopShop, Pants: River Island, Shoes: Zara, Watch: Guess

Hej på er! Jag har varit på jobbet hela dagen och haft full rulle och nu har jag bara snyggat till mig lite (borstat ut jorden ur håret, haha) och sedan ska jag och Jesper hem till Maria och Fredrik på middag och Eurovisiontittande! Myspys. Ha en bra kväll allihop! / Hello there! I’ve been at work all day and had my hands full and now I’ve just freshened up little (brushed the dirt out of my hair, haha​​) and now Jesper and I are going to Maria and Fredrik for dinner and Eurovision! Cozy. Have a nice evening everyone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!