SAFE HAVEN

Safe Haven – 1 2 3 4 5

Ett supertips till er som ska vara hemma och ha myskväll i kväll: Safe Haven. Nicholas Sparks nya film som absoluuuut inte gjorde mig besviken, jag älskade den! Helt klart en av de bästa filmerna baserade på hans böcker. Bra skådespelare, bra miljö, bra historia och bra tempo. Jag som läst boken också blev inte alls besviken, jag ville bara se om den direkt efter att den var slut, haha.

A tip for all of you who will have a quiet night in tonight: Safe Haven. The new Nicholas Sparks movie which definitely did not disappointed me, I loved it! Clearly one of the best films based on his books. Good actors, good setting, good story and good tempo. I read the book too which is amazing too. I just wanted to see the movie again immediately after it was over, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!