READY FOR SUMMER

Pictures from last summer

Åh vad jag längtar efter att sommaren ska komma på riktigt nu! Ledighet, Västkusten, långa dagar i solstolen, grillmiddagar, solbrända ben och massa släkt och vänner. Bästa tiden på året! I höstas rev mamma och pappa huset på vårt sommarställe så nu står det ett helt nytt där och av vad jag har sett på bilder så är det så himla fint! Längtar tills midsommar så jag får se det. / Oh how I long for summer to begin for real now! Vacation, the West Coast, long days in the sun, barbecue dinners, tanned legs and a lot of family and friends. Best time of the year! Last fall mom and dad tore our house at our summer place down so now it’s a completely new house there and from what I’ve seen in pictures, it’s so nice! Can’t wait until midsummer when I get to see it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!