KLORANE

Hur glad blev jag när jag gick in på ett apotek i London och hittade Klorane’s torrshampoo? Svar: Londons gladaste tjej! Jag köpte en flaska när jag var i Chicago för några år sedan och det var inte för än jag kom hem som jag insåg vilken mirakelprodukt det var. Det fick inte bara håret att se nytvättat ut utan det kändes verkligen som att jag precis klivit ur duschen och fönat det! Sedan dess har jag försökt få tag i det igen utan att lyckas. Det fanns några hemsidor man kunde beställa hem till Sverige från men det var riktigt dyr och med en hemsk fraktkostnad på det så blev det ändå inte värt det. Jag har letat efter det när jag varit i London förut också men ingen har hört talas om märket, för än nu! Åååh vad glad jag är, detta är verkligen ett supertips från mig om ni är utomlands och springer in i denna! Best. Dry. Shampoo. Ever.

How happy was I when I walked into a pharmacy in London and found Klorane’s dry shampoo? Answer: London’s happiest girl! I bought a bottle when I was in Chicago a few years ago and it wasn’t before I got home that I realized what a miracle product it was. It didn’t just make the hair look fresh, it really felt like I just stepped out of the shower and blow-dried it! Since then I have tried to get a hold of it again without success. There were a few websites where you could order it to Sweden but it was really expensive and with a horrible shipping cost so it still wasn’t worth it. I’ve been looking for it when I’ve been in London before but no one has heard of the brand, untilnow! Oooh I’m so happy, this really is a super tip from me if you are overseas (or not in Sweden anyways) and run into this! Best. Dry. Shampoo. Ever.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!