FANNY-DAG

Godmorgon! Idag ska jag ha en Fanny-dag så jag har tagit en lång sovmorgon, ätit en god frukost och nu ska jag organisera om i min garderob och rensa ut en massa gammalt så att jag kan få in allt nytt och fint som jag köpt i London. Sedan i kväll ska Jesper bort så då ska jag köpa en godispåse från min favoritgodisaffär och se på en massa tjejfilmer som jag aldrig får honom att se. Vardagslyx!

Good morning! Today I have a Fanny-day so I slept in, had a good breakfast and now I’m going to reorganize my closet and clean out a lot of old stuff so that I can fill it with everything new and fancy I bought in London . Then tonight, Jesper is going away so then I’ll buy a bag of candy from my favorite candy shop and look at a lot of chick flicks that I never can talk him into seeing. Everyday luxury!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!