SEQUINS AND PEARLS

Ett av mina bästa köp jag gjorde i London är detta linne som jag hittade i TopShop’s last-chance-hörna. Jag tycker att det är så himla fint och jag vet så mycket det kommer passa med. Det blir det perfekta middag-ute-plagget i sommar! Nu är jag i alla fall hemma igen efter mycket krångel. När vi kom till flygplatsen igår var det hur många som helst som stod som stand by så vi hade väldigt tur som kom hem. Jag märkte dessutom att bloggen låg nere flera timmar igår men det ska vara fixat nu så inget mer krångel!

One of my best purchases I made in London is this top I found in TopShop’s last-chance corner. I think it’s so beautiful and I have so many nice outfits with it in mind. It will be the perfect dinner-out-garment this summer! Anyway, now I’m back home after much hassle. When we arrived to the airport yesterday we saw a lot of people who stood as stand-by so we were very lucky to get home. I also noticed that my blog was down for several hours yesterday, but it has been fixed now so no more hassle!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!