Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SEQUINS AND PEARLS

Ett av mina bästa köp jag gjorde i London är detta linne som jag hittade i TopShop’s last-chance-hörna. Jag tycker att det är så himla fint och jag vet så mycket det kommer passa med. Det blir det perfekta middag-ute-plagget i sommar! Nu är jag i alla fall hemma igen efter mycket krångel. När vi kom till flygplatsen igår var det hur många som helst som stod som stand by så vi hade väldigt tur som kom hem. Jag märkte dessutom att bloggen låg nere flera timmar igår men det ska vara fixat nu så inget mer krångel!

One of my best purchases I made in London is this top I found in TopShop’s last-chance corner. I think it’s so beautiful and I have so many nice outfits with it in mind. It will be the perfect dinner-out-garment this summer! Anyway, now I’m back home after much hassle. When we arrived to the airport yesterday we saw a lot of people who stood as stand-by so we were very lucky to get home. I also noticed that my blog was down for several hours yesterday, but it has been fixed now so no more hassle!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind