STILL HERE

God morgon! Nu skulle jag vaknat upp i min säng hemma i Stockholm men så blev det inte riktigt utan jag befinner mig fortfarande i London. När vi kom till flygplatsen igår så visade det sig att vårt plan var överbokat och att vi inte skulle komma med det så vi fick vara stand by till det planet som gick två timmar senare men där fick vi inte heller plats så vi fick ersättning i form av middag, hotellnatt, frukost, nya flygbiljetter hem idag och så en trevlig pengasumma som faktiskt ersätter det jag spenderat på shopping den här resan så det känns ju helt okej! Tyvärr så missar jag en halv arbetsdag idag bara men vi fick reda på att planet vi skulle åkt med från början fick tekniskt fel så det gick inte ändå så jag hade inte hunnit hur som helst. Nu ska vi snart till flygplatsen och sedan åker jag direkt till jobbet i Sverige men jag har tidsinställt gårdagens outfitbilder åt er!

Good morning! Now I was supposed to wake up in my bed at home in Stockholm but that didn’t really happen cause I’m still in London. When we arrived at the airport yesterday it turned out that our plane was overbooked so we had to be stand by to the plane that left two hours later, but we didn’t get seats on that flight either so we got compensation in the form of dinner, hotel, breakfast, new flighttickets home today and a nice sum of money that actually replaces what I’ve spent on shopping this trip so it feels alright! Unfortunately I’ll miss a half day at work today, but we just found out that the plane we were going with from the start had a malfunction and never left so I woundn’t have made it anyway. Now we are going to the airport and then I go straight to work in Sweden but I have timed yesterday’s outfit pictures for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så himla fin fläta 🙂

  Sofia 2013-05-14 22:53:51 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Vilken fin fläta! Funderar på att ha en sån till skolavslutningen – kan du inte göra ett inlägg om hur man gör den? kram 😀

  Malin 2013-05-13 20:03:35
  Svara
 • Det låter som om det gick rätt bra ändå! haha:) Snyggt linne förresten!

  Jojo 2013-05-13 17:42:10 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • vilken tur i oturen haha! 😉 vilket flygbolag åkte ni med? otroligt bra service av de att erbjuda allt det! 🙂

  karin 2013-05-13 17:14:47
  Svara
 • Finns det någon chans att man kan få köpa era smyckesgalgar inom en snar framtid? skulle verkligen vilja ha en i min nya lägenhet! =D

  Lovisa 2013-05-13 11:51:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!