FONDUENIGHT

Igår kväll var vi som sagt och åt fondue i Soho. Köttfondue till huvudrätt och chokladfondue till efterrätt. Mums! Nu har vi packat våra väskor och ska ner och checka ut men sedan har vi en hel dag kvar här innan vårt flyg går i kväll. Först ska vi göra det sista på Oxford Street och sedan ska vi äta lunch i solen i Hyde Park. Jag har tidsinställt inlägg åt er som kommer under dagen!

Last night we had fondue in Soho for dinner. Meat Fondue for main course and chocolate fondue for dessert. Yum! Now we have packed our bags and are about to go down and check out but then we have a whole day here before our flight leaves tonight. First we’re going to do some last-minute-things on Oxford Street and then we’ll eat lunch in the sun in Hyde Park. I have timed post for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!