YELLOW

Nu är vi hemma från ännu en shoppingdag! Idag har jag köpt två toppar, ett par byxor, lite presenter och så fick jag tag i den gula Beyonce-bikinin hos H&M. Fick syn på den i reklamen här på bloggen och blev helt kär (jag är svag för gula bikinisar) så jag är supernöjd. Nu ska vi iväg och äta fondue på en av våra favoritrestauranger! / Now we’re back from yet another shopping day! Today I bought two tops, a pair of pants, some gifts and the yellow Beyonce-bikini at H&M. I saw it advertised here on my blog and absolutely fell in love (I’m a sucker for yellow bikinies) so I’m super happy with it. Now we’re going to eat fondue at one of our favorite restaurants here in London!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!